Poziţii sexuale riscante, pentru bărbați

Poziţii sexuale riscante, pentru bărbați
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Oricine vrea să îşi condimenteze viaţa sexuală poate apela, din când în când, la poziţii sexuale rupte din Kama Sutra. Deşi fac minuni pentru focul pasiunii dintr-o relaţie, aceste jocuri erotice pot fi cauza unor accidente extrem de periculoase, mai ales pentru bărbaţi. ”Poziţia bucătarului îndrăzneţ” presupune ca bărbatul să stea în picioare, pe vârfuri, iar ea pe blatul de la bucătărie, în faţa lui. Doctorul Justin Lehmiller, de la Universitatea Harvard, spune că această poziţie sexuală este periculoasă pentru bărbați, deoarece riscă să îşi fractureze penisul. Orice altă poziţie în care el stă pe vârfuri este periculoasă, pentru că nu are stabilitate în timpul partidei de amor, lucru care ar putea fi cauza unor accidente nefericite.

Folosirea mingii pentru fitness

„Mingea pentru fitness poate fi sarea şi piperul vieţii sexuale, însă orice poziţie sexuală în timpul căreia penisul lui iese total şi apoi intră în vaginul partenerei este periculoasă”, spune doctorului Debby Herbenick, de la Universitatea din Indiana, explicând că, dintr-o săritură, penisul bărbatului se poate lovi de părţile intime ale partenerei, existând astfel riscul de a fi zdrobit.

”Băţul pogo” este o poziţie care poate fi comparată cu poziţia misionarului, numai că este executată în picioare. El îi susţine partenerei toată greutatea, lăsându-se uşor pe spate, cu genunchii uşor îndoiţi, pentru a face posibilă penetrarea, în timp ce ea se mişcă în sus şi în jos. Orice poziţie acrobatică poate provoca dureri de spate şi, mai mult decât atât, pierderea echilibrului şi provocarea mai multor accidente.

Citit 2331 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Decembrie 2022 17:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.