De ce s-au despărțit Ramona Olaru și Cuza?

De ce s-au despărțit Ramona Olaru și Cuza?
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

După zeci de speculații, momentul adevărului a sosit. De ce s-au despărțit, de fapt, Ramona Olaru și Cuza? Artistul de la trupa "Noaptea Târziu" a lămurit pe toată lumea. Invitat în cadrul unui podcast, fostul iubit al asistentei de la Neatza a vorbit despre motivele separării de blondină.

Cuza și Ramona Olaru au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, erau mereu împreună și își amuzau fanii cu ipostazele în care se afișau pe rețelele de socializare, însă despărțirea le-a bătut la ușă când se așteptau mai puțin. Cu toate că, de-a lungul timpului, gurile rele au spus că motivul pentru care cei doi și-au spus adio ar fi fost infidelitatea, acum adevărul a ieșit la iveală.

Artistul a adus cuvinte de laudă la adresa relației de aproape doi ani cu blondina, susținând că a fost o poveste de iubire frumoasă. Acesta a recunoscut că principala cauză pentru care au ajuns la despărțire a fost nepotrivirea de caracter. Cuza a declarat că el și Ramona erau foarte diferiți și că ajunseseră să se contrazică la nesfârșit din nimicuri. Cu toate că despărțirea a fost una dureroasă, iar asistenta TV nu și-a ascuns deloc suferința pe rețelele de socializare, cei doi au rămas în relații bune și chiar lucrează împreună la emisiunea "Neatza de Weekend", de la Antena 1.

"Aproape doi ani. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirii și suferința a fost puternică", a povestit Cuza.

Mai mult, Cuza a ținut să precizeze că Ramona Olaru nu i-a făcut niciun rău și că nu ar avea niciun motiv pentru care nu ar mai vrea să o vadă. Artistul susține că a iubit-o pe frumoasa vedetă și că o respectă în continuare.

"Dacă respecți un om, cum să nu mai vrei să-l vezi? Nu mi-a făcut un rău atât de mare încât să nu mai vreau să o văd. Este un om pe care l-am iubit, este un om pe care îl respect, un om pe care îl admir în continuare. Dacă a fost iubita mea și nu mai este acum, asta nu înseamnă că trebuie să devină dușmanul meu. Redevine amica mea! Au fost situații în care mi-au fost stârnite o grămadă de stări, amintiri, dorințe de a fi din nou și probabil e reciproc", a mai spus artistul.

Mai există cale de împăcare?

Despre o posibilă împăcare, Cuza nu spune nu, însă a mărturisit că nu-și dorește acest lucru în momentul de față.

”Nu ai de unde să știi. Nu știu. Nu mă gândesc. Din moment ce este o decizie luată, și eu, și ea am decis chestia asta ca niște oameni maturi, nu stăm să ne gândim la asta. Dacă soarta te aduce și te împiedici după gumă, da, nu știu. Am învățat să nu mai spun nu niciodată, cel puțin atunci când sunt înregistrat, pentru că știu că mă contrazic pe mine. Nu am speranța, nu am dorința și sunt convins că este reciprocă treaba. Suntem niște oameni care au pus punct unei relații, ne făceam rău reciproc. Dacă peste un an, peste 10 ani, ne vom revedea cu ochii ăia și o să decidem să fim împreună, ok, dar în momentul de față nu", a conchis fostul iubit al asistentei TV.

Citit 1346 ori Ultima modificare Duminică, 23 Mai 2021 01:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.