Manelele, viitorul României. Randi, pronostic pentru muzica din România
Foto: Instagram

Manelele, viitorul României. Randi, pronostic pentru muzica din România
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Randi a fost întrebat cum arată muzica din România din ultimul an, un an și jumătate, iar replica lui nu a fost una prea încurajatoare. 

"Măi, ca să fiu sincer, n-am urmărit lansările, n-am urmărit radio-urile, pentru că-mi pregătesc un material în engleză și încerc să fiu influențat de muzica internațională. Cred că e evident că România s-a îndreptat către manele... și părerea mea e că nu o să ieșim prea curând din asta", a spus Randi, în exclusivitate pentru SPECTACOLA.RO și DC NEWS.RO.

Începe modernizarea manelelor

Mai mult, întrebat dacă se referă și la noile genuri muzicale apărute, nu doar la manele, artistul a spus că se referea la manele și deviațiile. 

"Manelele și deviațiile lor, ca să zic așa. Manelele abia se modernizează acum, de asta zic că nu o să treacă foarte repede. Pentru că au început să fie făcute de tot mai multe studiouri, care înainte făceau pop sau alte genuri și știu să le producă mai bine. Și sună producțiile bine!", a mai spus Randi.

"Nu, nu e de bună calitate!"

Totodată, întrebat dacă vede ca pe un lucru bun această "modernizare" a manelelor și aceste noi stiluri muzicale, Randi s-a abținut să răspundă, însă a făcut o remarcă. 

"Cine sunt eu să zic ce e bine și ce e rău? Arta se modifică în atâtea feluri și atâtea direcții încât cred că ai da o dovadă de orgoliu dacă ai pune etichete și ai judeca în felul ăsta. Dacă pentru oameni funcționează și e bine, sună bine, cine sunt eu să le zic: Nu, nu e de bună calitate! E irelevant ce cred eu", a mai spus el [mai multe detalii]

Citit 1581 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Iunie 2021 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.