Cum se va numi al treilea copil al Adelei Popescu

Cum se va numi al treilea copil al Adelei Popescu
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

După ce showbizul s-a mărit din nou, căci Adela Popescu a născut cel de-al treilea copil, Radu Vâlcan a oferit detalii despre mezinul familiei. Mai exact, prezentatorul a spus că deja i-au ales numele băiețelului, dar și că nașii au fost puși în "funcție".

Radu Vâlcan și Adela Popescu trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții lor, iar acum fericirea li se citește cu ușurință pe chip. Însă, cel mai emoționat și mai nerăbdător este prezentatorul de la "Insula Iubirii". Pentru că nu îi poate fi alături soției sale non-stop, Radu numără orele până când proaspăta mămică și băiețelul lor vor trece pragul casei. Lucru care se va întâmpla zilele următoare, atunci când familia se va întregi și când Andrei și Alexandru își vor vedea pentru prima oară frățiorul mai mic, pe care sugerau să-l numească "Avionel". "Avem emoții. Abia aștept să îi aduc acasă din maternitate, mai ales că și băieții sunt extrem de curioși să îl cunoască", a spus Radu Vâlcan, la Antena Stars.

Pentru că tot vorbim de numele băiețelului, cuplul nu a dorit încă să facă public acest lucru, dar Radu Vâlcan ne-a garantat că și de data aceasta numele celui mic a fost ales pe sprânceană, astfel încât să i se potrivească de minune, căci micuțul este un adevărat erou, primind nota 10 la naștere. "Am ales un nume la fel de frumos ca celelalte. Travaliul nu a fost extrem de lung, cinci ore, dar a fost extenuant. Pentru că a fost copilul măricel, de 3,620 de kg. A primit nota 10 la naștere și totul este foarte bine. Este o combinație între Andrei și Alexandru, e prea mic. Totul este pregătit. Am terminat în timp camera lui și îl așteptăm cu drag", a mai adăugat prezentatorul.

Tot într-un interviu, soțul Adelei Popescu a decis să își pună și mai mult fanii pe jar, astfel ca a oferit un mic indiciu în ceea ce privește numele celui mai mic fiu al său. Vedeta spune că, la fel ca și în cazul primilor doi copii, numele mezinului va începe tot cu litera A. Unde mai pui că totul este deja pregătit pentru o viață ca-n povești: camera băiatului este gata, iar nașii au fost și ei aleși. "Adela și cel mic se simt foarte bine. Ea se recuperează încet, frățiorii l-au văzut doar în poze, pentru că nu am putut veni cu ei în vizită. De altfel, doar pentru tați sunt permise vizitele, câte 20 minute într-un anumit interval orar. Am rămas la un nume care începe, la fel, cu "A". Avem și nași, prieteni apropiați nouă", a mai dezvăluit prezentatorul, pentru A1.ro.

Citit 2224 ori Ultima modificare Duminică, 18 Iulie 2021 08:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.