Kiefer Sutherland va fi Franklin D. Roosevelt în "The First Lady"

Kiefer Sutherland va fi Franklin D. Roosevelt în "The First Lady"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Actorul Kiefer Sutherland va juca rolul preşedintelui american Franklin D. Roosevelt în serialul „The First Lady”, pregătit de Showtime, scrie news.ro. Serialul, regizat de Susanne Bier, care este şi producător executiv, este descris drept o reformulare a conducerii americane din perspectiva femeilor de la Casa Albă. Primul sezon va prezenta vieţile personale şi politice a trei prime doamne, urmărind parcursul lor spre Washington cu ajutorul unor poveşti care se împletesc.

Gillian Anderson va fi Eleanor Roosevelt, soţia şi verişoara de gradul cinci a preşedintelui Roosevelt. Viola Davis va fi Michelle Obama, iar OT Fagbenle, preşedintele Barack Obama. Aaron Eckhart va juca rolul preşedintelui Gerald Ford, în timp ce Michelle Pfeiffer va fi Betty Ford, iar Dakota Fanning, fiica lor, Susan Ford.

Roosevelt a fost al 32-lea preşedinte al Stetelor Unite, din 1933 până la moartea lui, în 1945. În ciuda faptului că era imobilizat din cauza poliomielitei, din 1921, FDR a ajuns să fie unul dintre cei mai respectaţi preşedinţi americani. Este cunoscut ca singurul lider american care a deţinut mai mult de două mandate.

„The First Lady” este scris de Aaron Cooley, care va fi producător executiv, alături de Viola Davis, Julius Tennon şi Andrew Wang.

Citit 666 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Iulie 2021 01:45

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro