A bătut-o sau nu Marian Vanghelie pe soția lui?

A bătut-o sau nu Marian Vanghelie pe soția lui?
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Marian Vanghelie a avut prima reacție cu privire la incidentul ce a avut loc în urmă cu doar câteva zile, atunci când acesta ar fi bătut-o pe Oana Mizil, soția sa. Ce spune fostul primar despre situația de față.

Vestea care a zguduit lumea mondenă e aceea că Marian Vanghelie ar fi bătut-o pe soția sa, Oana Mizil, în noaptea de vineri spre sâmbătă, atunci când ea a ajuns la spital cu lovituri în zona feței și a brațului. Acum avem prima reacție a fostului primar cu privire la incidentul în care e implicat și pentru care a primit și ordin de restricție valabil cinci zile. El precizează că s-a certat cu Oana Mizil, iar din acest motiv ei i s-a urcat tensiunea, ulterior fostul primar chemând salvarea. Ea a fost dusă la spitalul Elias, iar ulterior la fața locului a venit și poliția. ”Ne-am certat și din cauza cerții pe care am avut-o, soției i s-a urcat tensiunea, are o problemă cu tensiunea și având o problemă cu tensiunea ne-am speriat, la un moment dat i se încleștase degetele și am chemat salvarea. Am chemat salvarea, a luat-o salvarea și au dus-o la spital la Elias, iar colegii care au venit au auzit că ne-am certat, am avut un dialog civilizat, eu i-am chemat pe oameni le-am zis că se întâmplă, mi-a zis că să fiu atent că dacă doamna are probleme cu tensiunea. Evident, conform legii, spitalul a chemat poliția că așa e formula medico-legală când pe fond de ceartă se creează un incident, se cheamă poliția”, a spus Marian Vanghelie.

Marian Vanghelie: ”Eu nu lovesc”

Mai mult de atât, întrebat ce s-a întâmplat și de ce Oana Mizil a mărturisit că a fost bătută de el, Marian Vanghelie a precizat că nu s-a pus problema de agresiune fizică și că el nu a lovit-o, dar a recunoscut că s-au certat pe motive personale, așa cum se întâmplă în fiecare familie.

Totodată, el a precizat că au o vacanță plănuită împreună, iar în următoarele zile vor pleca la mare și se va uita complet de incidentul în care au fost implicați, o situație deloc favorabilă pentru Marian Vanghelie dat fiind faptului că şi el, şi soţia sunt persoane publice.

”O să vedeți dumneavoastră, o să auziți și de la ea, ne-am certat, eu nu lovesc. Într-o familie sunt multe probleme, asta e o situație intimă personală, nu cred că sunt singurul pe lumea asta care mă cert cu soția. Dumneavoastră o să vedeți zilele astea, o să fim la mare, o să vedeți că nu s-a întâmplat nimic. Ne-am certat vă spun eu, situația e puțin delicată, fiind persoană publică așa e viața, dacă nu era incidentul cu tensiunea nu mai venea nici salvarea și nici poliția”, a mai continuat Marian Vanghelie.

Citit 1757 ori Ultima modificare Duminică, 01 August 2021 01:15

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.