Lucruri pe care bărbaţii le urăsc în pat

Lucruri pe care bărbaţii le urăsc în pat
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Chiar dacă, în România, problemele sexuale sunt adesea încă un subiect tabu, este important să se ştie că, fără o viaţă sexuală satisfăcătoare pentru ambii parteneri, mai devreme sau mai târziu, relaţia lor se va încheia. De aceea, pentru o viaţă sexuală de calitate, este nevoie să ştii foarte bine ce preferă partenerul în dormitor. În timpul partidelor de amor, unele femei nu fac absolut nimic, aşteptând doar să aibă parte de puţină plăcere. Din punctul de vedere al bărbaţilor, acest comportament este absolut enervant. Sexul este precum un dans: ambii parteneri trebuie să se implice, în caz contrar, rezultatul fiind dezastruos.

La fel de important este ca o femeie să fie sensibilă cu partenerul său. Aşa cum femeilor le plac bărbaţii sensibili, la fel de mult îşi doresc şi aceştia să aibă lângă ei o soţie sensibilă şi receptivă la nevoile lor.

În aceeaşi ordine de idei ca în situaţiile de mai sus, femeile care vor plăcere nu trebuie să uite să ofere, la rândul lor, plăcere. Altfel, bărbaţii pot trăi cu impresia că partenerelor lor nu le pasă ce simt ei. Femeile n-ar trebui să uite şi să pună întrebări de genul: „Îţi place asta?”. Bărbaţii iubesc să fie în centrul atenţiei soţiilor lor.

Alte sfaturi

  • Bărbaţii urăsc când femeile nu-şi dezvăluie emoţiile,
  • Bărbaţii nu sunt foarte fericiţi să facă mereu acelaşi lucru.

(Sursa: sfatulparintilor.ro)

Citit 2385 ori Ultima modificare Duminică, 29 August 2021 01:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.