Numărul de fraţi dezvăluie predispoziţia partenerului la infidelitate

Numărul de fraţi dezvăluie predispoziţia partenerului la infidelitate
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un studiu efectuat în urmă cu patru ani arată că predispoziţia la infidelitate este strâns legată de existenţa fraţilor în familia partenerilor care calcă strâmb. Fie că se simt singuri la părinţi sau nu, se pare că în spatele infidelităţii se ascund ataşamente apărute încă din copilărie, scrie The Independent, potrivit adevarul.ro.

Partenerii singuri la părinţi au tendinţa de a fi dependenţi de atenţie, uşor egoişti şi răsfăţaţi. Potrivit unei cercetări care datează din 2017, persoanele care au fost copii singuri la părinţi sunt cele mai predispuse în a-şi înşela partenerii. Cercetarea a fost efectuată de "Encounters Illicit", un site de întâlniri pentru persoanele căsătorite care doresc să se implice într-o relaţie extraconjugală.

Fraţii mijlocii, cei mai fideli

Rezultatele au arătat că majoritatea persoanelor infidele înscrise pe site (34 la sută) au fost copii singuri la părinţi. 28 la sută dintre membri erau primii născuţi, iar 23 la sută erau fraţii mai mici din familie. Se pare că cele mai credincioase partenerilor sunt persoanele care au fost fraţi mijlocii. Ceilalţi se implică în relaţii extraconjugale pentru că doresc atenţie, sunt de părere unii specialiști.

"Este cunoscut faptul că un singur copil la părinți poate experimenta sentimentul de singurătate în copilărie, acest lucru reflectându-se şi în viitoarele relaţii", este de părere purtătorul de cuvânt al site-ului, Christian Grant. Pe de altă parte, un partener care a fost frate mijlociu şi a avut întotdeauna parte de iubirea fraţilor şi a părinţilor, experimentează aceeaşi nevoie de dragoste şi afecţiune, dar se simte, de asemenea, confortabil şi în momentele de izolare.

Partenerii cu fraţi vitregi, predispuşi să repete tiparul părinţilor

De asemenea, fraţii vitregi sunt influenţaţi negativ de copilăria lor. După ce şi-au văzut părinţii în imposibilitatea de a fi fericiţi cu un singur partener, este uşor de înţeles de ce sunt mai predispuşi să repete tiparul văzut în copilărie. Acesta nu este primul studiu care sugerează că partenerii care au fost copii singuri la părinţi sunt cei mai predispuşi să îşi înşele partenerii. O cercetare realizată în 2015, pe un număr de 43.000 de persoane, a ajuns la aceeaşi concluzie.

Citit 2030 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Septembrie 2021 19:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.