Trenul Connecting Europe a părăsit România

Trenul Connecting Europe a părăsit România
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Trenul special Connecting Europe Express a părăsit duminică dimineață, 19 septembrie 2021, România pe la Curtici, pentru a ajunge în Polonia. Pe parcursul traseului său de 900 de kilometri, pe ruta București - Brașov - Sibiu - Copșa Mică - Cluj - Oradea - Arad, a fost tractat aproape peste tot de două locomotive diesel, din moment ce părți mari din rețeaua CFR nu sunt electrificate.

Trenul special cu șase vagoane a fost întâmpinat cu festivități uneori fastuoase, cum a fost cea de la Brașov, unde au fost mici concerte de muzică clasică pe peronul plin de lume. La Sibiu s-a pus covorul roșu pe peron, iar în sala principală a gării au fost o orchestră și o masă mare.

Citit 1142 ori Ultima modificare Marți, 21 Septembrie 2021 00:38

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro