Spectacolul lui Armin van Buuren, amânat pentru anul viitor

Spectacolul lui Armin van Buuren, amânat pentru anul viitor
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cel mai mare solo show Armin van Buuren, unul dintre cei mai iubiți artiști în România și în întreaga lume, a fost reprogramat pentru 24 septembrie 2022, în Piața Constituției din București. Organizatorii Sound of Bucharest, împreună cu Primăria Municipiului București, au decis amânarea evenimentului pentru anul viitor din cauza creșterii accelerate a numărului de cazuri COVID-19 în București, potrivit infomusic.ro.

Cu toate că dorința de a realiza acest spectacol a fost uriașă și toate detaliile erau puse la punct, atât din punct de vedere al show-ului, cât și al producției, sănătatea este cea care primează întotdeauna, iar această decizie are la bază siguranța oamenilor, fiind cea corectă în acest context.

România, eram atât de aproape să dansăm împreună la cel mai mare solo show al meu. Mi se frânge inima că în acest moment, din cauza situației provocate de pandemia de COVID-19, nu avem altă opțiune decât să amânăm evenimentul pentru 24 septembrie 2022. Echipa mea a muncit din greu pentru a organiza un show extraordinar și eram extrem de încântat să vă revăd și să vă simt energia. În loc să ne gândim la ce ar fi putut să fie, mă uit înainte spre ce va urma. Deși nu vă putem arăta ce am creat pentru anul acesta, vă promit că anul viitor veți lua parte la un show memorabil. Până atunci, aveți grijă de voi și rămâneți în siguranță!”, a transmis Armin van Buuren.

Toate biletele care au fost trimise până în acest moment pentru Sound of Bucharest vor fi valabile pentru anul viitor, au anunţat organizatorii.

Citit 1105 ori Ultima modificare Duminică, 26 Septembrie 2021 03:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.