Alte două gălăţence vor să devină SuperStar la ProTv (VIDEO)

Alte două gălăţence vor să devină SuperStar la ProTv (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Elena Mîndru, în vârstă de 16 ani, şi Adriana Hâncu, în vârstă de 17 ani, sunt cele două gălăţence care au făcut spectacol pe scena SuperStar România, în acest weekend, şi care s-au calificat în etapa următoare a competiţiei ProTv.

"O voce absolut superbă, după părerea mea, un control al vocii, nici mai mult, nici mai puţin, sare şi piper cât trebuie, foarte-foarte bine, domnişoară! Bravo!", a exclamat, de la masa juriului, Carla’s Dreams, după ce Elena a interpretat "Masterpiece", a lui Jassie J. O piesă "greuţă", după cum a remarcat şi Marius Moga. Aflând că Elena a făcut timp de nouă ani tenis de performanţă, iar acum merge la sală în fiecare zi, Smiley a vrut să afle în cât timp ar da jos ciocolata întreagă pe care a mâncat-o. "Dacă veniţi la Galaţi, vă promit că vă iau cu mine la sală şi o daţi jos într-o singură zi, în două-trei ore", i-a răspuns concurenta. Cu patru "Da"-uri, Elena s-a calificat în etapa următoare a SuperStar România.

"Eu am trăit ce ai cântat! Mie îmi place foarte mult vocea ta, îmi place şi tehnica pe care o foloseşti atunci când cânţi!", a exclamat, din juriu, Raluka, fermecată de modul în care gălăţeanca Adriana Hâncu a interpretat piesa "Another Love", a lui Tom Odell. "Ai ureche, ai voce, ai cântat frumos, dar a fost ca un tort fără cireaşă", a fost părerea lui Marius Moga.

"Trăiristă, Adriana! Îmi place cum te manifeşti pe scenă. Ai tras la ţintă, e bine, dar mai ai de lucru", a spus şi Smiley. Cu trei "Da"-uri, un "Nu" şi câte o îmbrăţişare din partea fiecărui membru al juriului, gălăţeanca s-a calificat în etapa următoare a SuperStar România.

Citit 4103 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Septembrie 2021 00:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.