Andreea Manolache, voce de cristal la ”SuperStar” (VIDEO)

Andreea Manolache, voce de cristal la ”SuperStar” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Andreea Manolache, voce de cristal la ”SuperStar” - „Speranța din Galați”, așa a numit-o Carla's Dreams pe Andreea Manolache, în vârstă de 18 ani, concurentă la „SuperStar”. După cum a mărturisit, gălățeanca a ajuns să cânte după ce a intrat în corul bisericii, iar pe scena Pro Tv a interpretat, într-o versiune proprie, celebra piesă a trupei Abba, „Mamma Mia”.

„Este o biserică în care muzica ocupă un loc destul de important. Noi o numim laudă și închinare prin muzică. Cântăm piese bazate pe Biblie, pe versete, idei și adevăruri din Biblie. Cel mai frumos mod în care putem să-i arătăm dragostea noastră lui Dumnezeu este prin muzică, pentru că El a creat-o. De aceea m-am și apucat de muzică, pentru că am vrut să investesc în ceea ce Dumnezeu a vrut de la mine”, a mărturisit, înainte de a urca pe scena „SuperStar”, gălățeanca Andreea Manolache.

„Ce frumos!”, au fost exclamațiile juriului, care au marcat interpretarea gălățencei, care a cântat, voce și chitară, piesa trupei Abba, „Mamma Mia”.

„Am simţit să te aplaud cu putere! Ce cântare frumoasă ai făcut tu astăzi aici, ai făcut un moment superb. Ai o voce foarte frumoasă și o stăpânești foarte bine!”, a exclamat Raluka.

„M-am transportat instantaneu pe insula asta unde s-a filmat «Mamma Mia». Auzeam și pescărușii, marea, valurile cum se izbeau de mal, îl vedeam pe Pierce Brosnan cum așeza masa. Perfect! Fantastic! Ai o voce foarte dulce, foarte liniștitoare. Abba a reușit să dea niște piese care au rămas în istorie și în orice orchestrație parcă sună bine!”, a remarcat Smiley.

„Andreea, ai sunat foarte bine! Și mă bucur că ai ajuns într-un spațiu mai mare. Sper să ajungi în spații tot mai mari, să le cânți oamenilor. Mai știm noi pe unul, Ed Sheeran, care tot așa, cu chitara, a făcut înconjurul lumii”, a spus Marius Moga. „Tu ai în voce trei caracteristici: foarte multă lipsă de griji, foarte multă adolescență și foarte multă speranță. Numai ascultându-te am devenit un pic mai optimist în viață! Hai, speranța din Galați! Felicitări!”, a exclamat Carla's Dreams.

Chiar și după ce Andreea a părăsit scena cu patru Da-uri și un golden ticket pentru etapa următoare, juriul a continuat aprecierile, rămas sub vraja gălățencei. „Când e bine, e bine! Foarte cristalină vocea, plină de optimism! M-a umplut și pe mine. Și sunt un pahar fără fund, dat totuși a reușit să-l umple. Eu m-am simțit mult mai bine după ce a cântat ea! Foarte bună fata asta”, a spus Carla's Dreams.

„Mi s-a părut cool că a îndrăznit să cânte o piesă arhicunoscută în alt fel. E și un pic de curaj. Eu zic că are tot ce trebuie”, a conchis Moga.

Citit 3146 ori Ultima modificare Luni, 18 Octombrie 2021 17:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.