Marinela Chelaru, geloasă chiar și după 40 de ani de căsnicie

Marinela Chelaru, geloasă chiar și după 40 de ani de căsnicie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Marinela Chelaru și soțul său au o relație deosebită, astfel căsnicia lor a rezistat în ciuda tuturor obstacolelor la care viața i-a supus. Mereu se susțin reciproc și au grijă unul de altul, însă, cu toate acestea, actrița este în continuare geloasă. Vedeta a mărturisit că așa a fost încă din tinerețe și s-a confruntat cu multe femei care îi făceau ochi dulci partenerului său de viață.

Pe Marinela Chelaru o știe toată lumea pentru ceea ce este și cum a apărut pe ecrane, însă nu mulți cunosc faptul că actrița este o fire extrem de geloasă atunci când vine vorba despre soțul ei, cu care are o căsnicie frumoasă, care a trecut proba timpului.

A mărturisit de foarte multe ori că este o femeie geloasă, însă nu mulți au fost cei care au crezut acest lucru la o căsnicie de peste 40 de ani. Și-au fost aproape în fiecare moment, fie el fericit sau trist, însă, încă din primii ani de relație, actrița noastră și-a manifestat gelozia. Marinela Chelaru a declarat că își iubește foarte mult soțul, motiv pentru care, de numeroase ori, când alte femei se uitau la el, actrița devenea foarte irascibilă și mereu le avertiza în acest sens. Ei bine, credeam că totul a fost doar în tinerețe, însă nu este deloc așa. Chiar și acum, vedeta este foarte geloasă și nu acceptă pe nimeni, în afară de ea, în preajma lui, argumentând că așa își demonstrează iubirea.

"Să vezi ce geloasă sunt și acum. Nu suport să se apropie nimeni de el. Sunt mai geloasă și mai cu foc. Știi cum se zice, dacă nu ești gelos, nu iubești. Noi am fost testați în tinerețe. Ne-am încercat, ne-am fost alături mereu, și la bine, și la rău", a mărturisit Marinela Chelaru, în direct, la Antena Stars.

Citit 1119 ori Ultima modificare Duminică, 24 Octombrie 2021 11:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.