Gina Pistol se întoarce la „Chefi la cuţite”

Gina Pistol se întoarce la „Chefi la cuţite”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Bucurie mare, în noul sezon "Chefi la cuțite"! Gina Pistol se întoarce și preia frâiele show-ului culinar, după o pauză destul de îndelungată. Îndrăgita prezentatoare TV a fost înlocuită de către soția lui Răzvan Fodor pe timpul sarcinii, însă acum revine cu zâmbetul pe buze și este mai pregătită ca niciodată să-i întâmpine pe concurenții noi.

Așteptarea a luat sfârșit! Noul sezon al emisiunii "Chefi la cuțite" este tot mai aproape să înceapă! Ei bine, aceasta nu este singura surpriză, căci Gina Pistol tocmai și-a anunțat întoarcerea la mult aşteptatul show culinar. După o absență îndelungată în care s-a dedicat în totalitate micuței Josephine, soția lui Smiley se arată acum nerăbdătoare de începerea emisiunii.

Gina Pistol a plâns când a plecat de la ”Chefi la cuțite”

Gina Pistol o să facă din nou parte din familia "Chefi la cuțite". Prezentatoarea TV a izbucnit în lacrimi atunci când a fost nevoită să se despartă de concurenții sezonului trecut, deoarece micuța Josephine era nerăbdătoare să vină pe lume. Acum, însă, Gina Pistol este din nou pregătită să fie moderatoare a show-ului culinar care șochează de fiecare dată. Ei bine, pregătirile deja au început, astfel că prezentatoarea a postat primele imagini pe pagina sa personală de Instagram. Fanii vedetei au fost profund surprinși de apariția ei şi s-au arătat foarte bucuroși că a revenit în sfârșit pe micile ecrane.

Frumoasa graviduță nu a mai putut continua emisiunea dată fiind sarcina avansată, iar după ce i-a bucurat pe toți cu vestea că va avea o fetiță, le-a mărturisit că se vor despărți pe tot parcursul sezonului. Emoțiile nu au mai putut fi stăpânite, iar blondina a izbucnit în lacrimi în fața tuturor. Juraților nu le-a venit să creadă că prezentatoarea TV nu va fi prezentă nici în marea finală pentru a anunţa câștigătorul, iar concurenții au lăcrimat alături de ea. "Nu vreau să mă despart de voi. Pentru puțin timp, ca să nu îmi simțiți lipsa atât de tare, o să vă las pe niște mâini bune. Va fi cineva foarte special, care vă știe încă de la începuturile voastre, când erați mici, când în fața voastră era cineva din familia respectivă. Simpaticilor, noi ne vom vedea în sezonul 10, cu siguranță, dar până atunci vă las pe mâinile simpaticei Irina Fodor!", a spus Gina Pistol, emoționată.

Citit 1675 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Noiembrie 2021 00:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.