Ana de Armas, protagonistă în ultimul „John Wick”

Ana de Armas, protagonistă în ultimul „John Wick”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Imediat după rolul din cel mai recent "James Bond", "No Time to Die", Ana de Armas urmează să joace într-un nou film de acțiune. Publicația Deadline, citată de cinemagia.ro, anunță că actrița s-ar putea să apară în partea următoare din seria "John Wick", "Ballerina".

Thrillerul are în centru "o tânără femeie-asasin care caută să-i răzbune pe cei care i-au ucis familia". Personajul vine în continuarea grupului care a apărut în "John Wick: Chapter 3 - Parabellum", condus de o femeie cunoscută drept "The Director", care își antrena echipa în balet și în asasinate cu exerciții dureroase și cu provocarea durerii.

Filmul are regia semnată de către Len Wiseman ("Underworld"), după un scenariu de Shay Hatten ("Parabellum") şi cu producția semnată de Basil Iwanyk, Erica Lee și Chad Stahelski.

"Ballerina" este ultima producție din cadrul seriei "John Wick", de la casa de producție Lionsgate. În prequelul "The Continental", Colin Woodell ("The Flight Attendant"), în rolul tânărului Winston (Ian McShane), e surprins în momentul când preia drepturile asupra hotelului "The Continental". "Între timp, John Wick: Chapter 4" este pregătit pentru premieră pe 27 mai 2022, iar Keanu Reeves joacă din nou rolul celebrului asasin aflat mereu pe fugă.

Armas va mai juca în thrillerul de spionaj al fraților Russo "The Gray Man", alături de Chris Evans și Ryan Gosling, dar și în "Blonde", biografia lui Marilyn Monroe, cu premiera în 2022.

Citit 1453 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Noiembrie 2021 01:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.