„Eternals” rămâne lider în box-office

„Eternals” rămâne lider în box-office
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Lungmetrajul fantasy „Eternals”, producţie Marvel regizată de Chloé Zhao, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekendul trecut, potrivit news.ro.

Cel de-al 26-lea titlu din Universul cinematografic Marvel, care reprezintă o expansiune a acestuia prin cei zece supereroi nemuritori care au protejat Pământul şi i-au modelat istoria şi civilizaţiile de la începutul timpului, a generat încasări de 27,5 milioane de dolari, la nivel nord-american, în al doilea weekend de la premieră, potrivit boxofficemojo.com.

Reducerea încasărilor cu 61,4 la sută faţă de debut este provocată şi de criticile nefavorabile primite de producţia cu Richard Madden, Angelina Jolie, Gemma Chan, Kit Harington şi Salma Hayek în distribuţie.

Volumele de benzi desenate originale „Eternals” ale lui Jack Kirby, care au debutat în 1976, au fost sursa de inspiraţie a filmului.

Când creaturile monstruoase numite Devianţii, despre care se credea că sunt pierdute în istorie, revin în mod misterios, Eternii sunt obligaţi să se reunească pentru a apăra din nou omenirea.

La nivel global, lungmetrajul a generat încasări de 281,3 milioane de dolari.

Citit 1004 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Noiembrie 2021 23:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.