Examenul de vânător bate la uşă

Examenul de vânător bate la uşă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Examenul de accedere în rândul membrilor vânători sportivi se apropie vertiginos. Luna lui Cuptor va fi fierbinte şi la propriu şi la figurat pentru cei ce vor să intre cu acte în regulă în rândul celor din tagma zeiţei Diana.

Examenul în sine e, cel puţin de câţiva ani încoace, unul destul de sever. Până atunci însă, candidaţii e musai să parcurgă toate etapele pregătitoare.

De la conducerea Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (A.J.V.P.S.) Galaţi am aflat că în perioada destul de scurtă de timp candidaţii trebuie să-şi completeze şi, acolo unde este cazul, să îşi reactualizeze documentele ce compun dosarul cu care trebuie să se prezinte în faţa comisiei de examinare (fişe de practică la poligon şi la acţiuni vânătoreşti, fişe medicale, adeverinţă prin care se atestă absolvirea cursurilor necesare pentru obţinerea permisului de port armă etc).

Este evident că aspiranţii la vânătoare trebuie să-şi împrospăteze cunoştinţele cinegetice acumulate, pe cele privind legislaţia în vigoare.

Ei bine, toate acestea se mai pot face până în ziua de 30 iunie 2010, data limită până la care mai pot fi completate dosarele necesare.

Cei care sunt interesaţi şi de alte detalii cu privire problematica examenului le pot obţine la sediul A.J.V.P.S. Galaţi din Strada Brăilei, Bloc BR5A, sau consultând site-ul A.J.V.P.S. Galaţi.

Citit 827 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.