"Casă de piatră", Marina şi Gabriel-Bogdan!

"Casă de piatră", Marina şi Gabriel-Bogdan!
Evaluaţi acest articol
(39 voturi)

Galațiul devine, grație celor două instituții de învățământ superior, Universitatea "Dunărea de Jos" şi Universitatea "Danubius", un oraş din ce în ce mai divers şi mai cosmopolit.

Recent, o nouă familie s-a întemeiat la Galaţi, una care uneşte doi tineri cum nu se poate mai diferiţi, din punct de vedere etnic şi al locului istorico-geografic unde s-au născut şi au crescut, dar care, evident, au foarte multe lucruri în comun, fiind amândoi oameni puternici, determinaţi, care muncesc mult pentru a-şi îndeplini visurile.  Gabriel-Bogdan Hagiu, inginer constructor şi director general al S.C. Hagivio SRL din Galați, gălăţean get-beget, şi-a unit destinul, în faţa ofiţerului Stării Civile, a naşilor, a familiei şi prietenilor, cu Marina Gatoni, originară din Burundi, Africa, la rândul ei însoţită de părinţi în frumoasa zi de noiembrie în care a spus "Da" iubirii la Galaţi.

De la naşii lor, Manuela şi Romeo Beteringhe, nişte gălăţeni generoşi, cărora le place să-i susţină pe tinerii aflaţi la început de drum, am aflat că Marina a venit pentru prima dată în România acum şapte ani, a început să învețe limba română la București, iar după un an s-a înscris la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Galaţi,  pe care a încheiat-o cu media generală 9, pentru cei şase ani, plus examenul de licenţă. În timpul facultății a trebuit să se întrețină singură, plătindu-și taxa de școlarizare şi chiria, ne mai spune naşa despre fina ei, pe care o consideră, pe drept cuvânt, "o adevărată războinică". Cât despre proaspătul ei soţ, nici el nu este mai prejos, pe lângă responsabilităţile aferente profesiei, acesta face şi opere de caritate, prin intermediul Clubului Rotary Dunărea de Jos, al cărui membru este. 

Că sunt tineri de succes, frumoşi şi iubiţi de cei din jur, se vede cu ochiul liber. Nouă nu ne rămâne decât să le urăm "Casă de piatră", cu spor şi bucurii, părinţilor şi naşilor sănătate, să-i sprijine şi să-i îndrume, tuturor sănătate şi tinerei doamne Hagiu să ne ajute să fim şi noi mai sănătoşi!

Citit 10982 ori Ultima modificare Luni, 29 Noiembrie 2021 00:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.