Fanii se vor putea bucura de un nou „Equalizer”

Fanii se vor putea bucura de un nou „Equalizer”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Denzel Washington, care este apreciat pentru interpretarea sa din „The Tragedy of Macbeth”, de Joel Coen, se pregăteşte să reia unul dintre rolurile sale emblematice, pe cel al lui Robert McCall, eroul din cele două filme „Equalizer”, adaptare după serialul din anii 1980.

„Au scris al treilea Equalizer, deci sunt programat să mă întorc”, a povestit el, pentru site-ul Collider, preluat de news.ro. „Trebuie să-mi reiau forma şi să încep să bat oameni din nou (...) Am făcut <<The Tragedy of Macbeth>>, după care voi bate din nou oameni. Nu se poate mai bine, nu?", glumește actorul.

Antoine Fuqua, regizorul primelor două filme „Equalizer”, este în negocieri pentru a reveni în spatele camerei de filmat. Un anunţ oficial ar trebui să fie făcut în curând, potrivit Collider. Fuqua, cunoscut pentru „Training Day”, este în prezent pe cale să termine „Emancipation”, fresca istorică cu Will Smith pentru Apple TV+.

Denzel Washington, actor cu două premii Oscar, este considerat drept unul dintre cei mai mari din generaţia sa. Pentru rolul din „The Tragedy of Macbeth”, regizat de Joel Coen, care va fi lansat pe Apple+, a primit nominalizări la cele mai multe premii din cinematografie ce urmează să fie decernate.

Citit 882 ori Ultima modificare Duminică, 23 Ianuarie 2022 02:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.