Mario Fresh, gest romantic pentru Alexia Eram

Mario Fresh, gest romantic pentru Alexia Eram
Artistul profită de orice ocazie s-o facă fericită pe fiica Andreei Esca
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deși cele mai multe cupluri care trec printr-o despărțire nu reușesc să revină la aceleași sentimente după împăcare, Alexia Eram și Mario Fresh par a fi mai îndrăgostiți ca niciodată după separarea de anul trecut. Cântărețul o surprinde cu gesturi romantice pe fiica Andreei Esca fără să fie nevoie de o ocazie specială.

Alexia Eram are parte de atenție și gesturi romantice din partea iubitului ei, aparent, zi de zi. Cu puțin timp în urmă, influencerița a dezvăluit cel mai recent astfel de gest făcut de Mario Fresh și le-a arătat urmăritorilor ei de pe Instagram cât de fericită o face artistul cu lucruri simple.

Alexia Eram a arătat gestul romantic făcut de Mario Fresh

Pe lângă vacanțele romantice în Dubai, Mario are grijă ca partenera lui să se simtă iubită și într-o zi normală. Cântărețul știe că gestul contează și a surprins-o pe șatenă cu un trandafir roșu atunci când nu se aștepta deloc. Fiind extrem de fericită după ce a primit floarea, Alexia a ținut să împărtășească momentul și cu cei din comunitatea sa de pe Instagram.

Un trandafir random de la el”, a scris Alexia Eram în cadrul postării în care l-a etichetat pe Mario Fresh. În imagine, Eram are un zâmbet larg pe chip și pare că este mai fericită ca oricând alături de Mario, deși au trecut printr-o separare anul trecut. Se pare că, în cazul lor, problemele i-au făcut să lupte și mai mult pentru relație, după ce au decis să se împace.

Cu două săptămâni în urmă, cei doi se aflau în Dubai, unde au petrecut o vacanță romantică în doi. În acea perioadă, fiica Andreei Esca a fost generoasă cu pozele în care apare alături de cântăreț, în ipostaze de cuplu. De cum au intrat, camera era împodobită cu inimioare cu pozele lor sărutându-se, iar pe masă trona un tort tot în formă de inimioară, cu poza lor din marțipan, în care Alexia s-a înfipt imediat. „Plouă afară, e urât și înnorat. Am ajuns, ieri-dimineață la 5,00 la Dubai, ne-am băgat la somn, eram rupți de oboseală. Apoi ne-am plimbat prin oraș. Am mers să mâncăm la un restaurant grecesc, unde am spart farfurii și am mâncat un desert divin. Mergem acum la spa pentru că plouă și facem masaj la piscină. Diseară mergem la un restaurant cu specific iranian. Merg la sală în fiecare zi ca să rămân la niște kilograme decente. Aici la hotel ne-au primit foarte drăguț. Are o priveliște minunată hotelul, e foarte relaxant. Marți schimbăm hotelul și vineri iar îl schimbăm. Am zis să mergem la câte un hotel în fiecare parte a Dubaiului, ca să vedem mai multe locuri”, a povestit Alexia, într-un Instastory.

Citit 1249 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Februarie 2022 23:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.