Actorul Gerard Depardieu, pus sub acuzare pentru „viol” şi „agresiuni sexuale”

Actorul Gerard Depardieu, pus sub acuzare pentru „viol” şi „agresiuni sexuale”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Curtea de Apel din Paris a confirmat joi, 10 martie 2022, punerea sub acuzare a lui Gérard Depardieu (73 de ani) pentru „viol” şi „agresiuni sexuale” ca urmare a plângerii actriţei Charlotte Arnould, a indicat, într-un comunicat, procurorul general Rémy Heitz, într-un comunicat citat de BFM TV.

„Camera de instrucţie consideră astfel că există, în acest stadiu, indicii grave sau concordante care justifică faptul că Gérard Depardieu rămâne sub anchetă”, pentru aceste fapte care datează din august 2018, a declarat Rémy Heitz.

Actriţă, muziciană şi dansatoare, Charlotte Arnould a depus o plângere contra actorului la finalul lunii august 2018, în Bouches-du-Rhône. Faptele s-ar fi petrecut în apartamentul actorului în vârstă de 72 de ani, situat în departamentul VI din Paris.

Justiția franceză a studiat în 3 februarie cererea monstrului sacru al cinematografiei franceze, în vârstă de 73 de ani, de a declara nulitatea rechizitoriului pentru aceste acuzații.

În 2013, Depardieu a primit cetățenia rusească, țară în care se află în prezent. La începutul lunii martie, acesta a denunțat războiul „fratricid” dintre Rusia și Ucraina.

Citit 1255 ori Ultima modificare Joi, 10 Martie 2022 23:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.