Platforma Netflix nu va mai fi disponibilă în Rusia

Platforma Netflix nu va mai fi disponibilă în Rusia
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Netflix își suspendă serviciul în Rusia pentru a protesta față de invazia Ucrainei, anunţă paginademedia.ro, citând Variety. „Ţinând cont de circumstanţele de pe teren, am decis să ne suspendăm serviciul în Rusia”, a declarat un purtător de cuvânt pentru site-ului revistei americane Variety.

Gigantul video şi-a întrerupt deja, la începutul săptămânii trecute, achiziţiile în Rusia, precum şi producţiile sale de programe originale. Platforma avea în pregătire patru producţii originale, printre care şi un serial thriller, regizat de Dasha Zhuk, care a fost pus pe pauză.

Netflix se alătură numeroaselor companii străine care şi-au anunţat suspendarea activităţilor sau retragerea lor totală din Rusia după lansarea ofensivei ruse în Ucraina. Microsoft, Apple și Dell au anunțat că au suspendat vânzările în țară, în timp ce Ikea a închis magazine, iar Nike a spus că nu va mai onora comenzile online. În ceea ce privește divertismentul, toate studiourile importante au anunțat că nu vor mai lansa filmele în Rusia. De asemenea, numeroşi artişti şi-au anulat concertele pe care urmau să le susţină în Rusia.

Citit 859 ori Ultima modificare Luni, 07 Martie 2022 18:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.