Regizor arestat, după ce a fost confundat cu un hoţ

Regizor arestat, după ce a fost confundat cu un hoţ
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Regizorul filmului „Black Panther”, Ryan Coogler, a fost confundat cu un hoţ de bancă şi arestat, după ce a încercat să retragă bani din contul său bancar. Coogler a confirmat pentru Variety incidentul, care s-a petrecut în ianuarie, după ce TMZ a anunţat pentru prima dată.

Potrivit unui raport de poliţie obţinut de TMZ, Coogler, care filmează în prezent continuarea „Black Panther: Wakanda Forever”, în Atlanta, Georgia, a intrat într-o bancă din oraş şi i-a înmânat casieriţei o notă pe care scria: „Aş dori să retrag 12.000 de dolari numerar din contul meu curent. Vă rog să număraţi banii în altă parte. Aş vrea să fiu discret”.

Tranzacţia a declanşat o alarmă, potrivit raportului, iar personalul băncii a sunat la poliţie. Coogler şi alte două persoane au fost arestaţi şi, ulterior, eliberaţi.

„Această situaţie nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată… Cu toate acestea, Bank of America a colaborat cu mine, a rezolvat problema şi mergem mai departe”, a precizat Coogler.

Înainte de blockbusterul global „Black Panther”, care a fost lansat în 2018, Coogler a regizat spin-off-ul „Creed”, în 2015, cu Michael B. Jordan şi Sylvester Stallone, şi debutul său regizoral din 2013, „Fruitvale Station”, despre un caz real de crimă al cărei autor era un poliţist, în care a jucat tot Jordan.

Citit 763 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Martie 2022 22:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.