„Deadpool” va avea şi a treia parte

„Deadpool” va avea şi a treia parte
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

„Deadpool”, a cărui cea mai recentă aventură cinematografică datează din 2018, va avea a treia parte cu Ryan Reynolds, ce va fi regizată de Shawn Levy, anunţă The Hollywood Reporter. Shawn Levy s-a impus în aceste ultime luni ca noul regizor fetiş al lui Ryan Reynolds, cu care a lansat succesul „Free Guy”, comedie de aventuri critică la adresa Hollywoodului şi a universului de jocuri video.

Cei doi s-au reunit recent pentru „The Adam Project”, o altă comedie de aventuri în linia producţiilor Amblin din anii 1980 („E.T.”, „The Goonies”).

Scenariştii Rhett Reese şi Paul Wernick, apropiaţi colaboratori ai lui Ryan Reynolds şi autori pentru primele două filme „Deadpool”, vor scrie al treilea scenariu. Nu se ştie despre ce va fi în această continuare. Precedentul film a inclus personajele Cable (Josh Brolin) şi Domino (Zazie Beetz), foarte apreciate de fanii Marvel.

Deadpool, personaj care evoluează în universul X-Men, este filmul cel mai popular din această licenţă, cu un buget de 783,1 milioane de dolari. Al doilea film a generat venituri de 785,8 milioane de dolari.

Citit 699 ori Ultima modificare Duminică, 20 Martie 2022 00:00

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.