Tigrul Putin al grădinii zoologice din Minnesota a murit pe neaşteptate
Foto: https://www.independent.co.uk

Tigrul Putin al grădinii zoologice din Minnesota a murit pe neaşteptate
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Putin, un tigru Siberian în vârstă de 12 ani, a murit pe neașteptate la grădina zoologică din Minnesota, anunţă HotNews.ro. Potrivit oficialilor grădinii zoo, tigrul a suferit o insuficiență cardiacă în timpul unei proceduri medicale de rutină. Este vorba despre un examen preventiv de sănătate care a inclus prelevarea de mostre pentru a ajuta eforturilor de reproducere.

„Astăzi este o zi incredibil de grea pentru noi toți cei de la Grădina Zoologică din Minnesota și vom rămâne îndoliați o bucată de timp. În ciuda eforturilor depuse de medicii veterinari, tehnicienilor specializați în sănătatea animală și a îngrijitorilor grădinii zoologice, el nu a supraviețuit”, a spus grădina zoologică într-un comunicat de presă. Singura veste bună este că, „moștenirea importantă din punct de vedere genetic a lui Putin continuă să trăiască”, deoarece are mai mulți pui, cel mai recent fiind adus pe lume în 2017.

Tigrul Putin s-a născut în Cehia. A fost la grădina zoologică din Danemarca timp de șase ani înainte de a ajunge în Minnesota în 2015.

Citit 1125 ori Ultima modificare Vineri, 25 Martie 2022 09:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.