O gălăţeancă a ridicat de pe scaune juriul „Românii au talent”. Interpretare de excepţie la doar 14 ani (VIDEO)
Foto: Pro TV

O gălăţeancă a ridicat de pe scaune juriul „Românii au talent”. Interpretare de excepţie la doar 14 ani (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(32 voturi)

„Văd o mare cântăreață în tine!”, i-a spus Andra gălăţencei Briana Gușu, în vârstă de numai 14 ani, concurentă la “Românii au talent”. Adolescenta a cucerit cu vocea ei şi o interpretare de excepţie publicul şi juriul emisiunii devenite fenomen naţional. Andra, Mihai Bobonete, Andi Moisescu şi Dragoş Bucur s-au ridicat de pe scaune ca să o aplaude.

„Eu nu am venit aici să câştig! Nu mi-am făcut absolut nici un plan. Vreau să fiu cât mai autentică şi să fac lumea să mă placă pentru ceea ce sunt. Pot să fiu cea mai bună cântăreaţă şi la mine în sufragerie! Pentru mine o să fie doar bucurie momentul de la Românii au talent”, a mărturisit, înainte de a urca pe scenă, Briana Guşu din Galaţi. Întrebată ce muzică ascultă, adolescenta a surprins juriul cu alegerile ei, neaşteptate pentru vârsta pe care o are: jazz, gaspel şi, cel mai mult, musical.

„Mamă, frate!”, a exclamat, din culise, Smiley după ce Briana şi-a încheiat momentul muzical excepţional. Andra şi Mihai Bobonete s-au ridicat primii în picioare ca să o aplaude, urmaţi de Andi Moisescu şi Dragoş Bucur.

„Eşti foarte talentată! Mă bucur că ai luat câte ceva din fiecare stil de muzică, aşa că îţi urez succes în cariera ta. Văd o mare cântăreaţă în tine! Îţi doresc să ai un drum frumos”, i-a spus Andra.

Cu patru Da-uri, Briana s-a calificat în etapa următoare a „Românii au talent”.

Conform Pro Tv, Briana şi-a descoperit vocea la cursurile de balet. A fost auzită de un profesor de canto care i-a spus ca are talent. A început să ia lecții de canto de la opt ani. Are multe trofee, medalii și cupe pe care le tine acasă, în dulap. Visul ei este să devină o cântăreața mai mare decât Andra.

O atrage foarte tare musicalul pentru că are o complexitate aparte. A luat lecții de actorie și a apucat să joace într-un musical. După această experiență s-a îndrăgostit de acest stil.

VEDEȚI VIDEO AICI

Citit 10011 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Aprilie 2022 23:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.