Un nou rol principal pentru Jason Momoa

Un nou rol principal pentru Jason Momoa
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pe lângă un nou sezon din drama SF postapocaliptică „See”, actorul din „Aquaman”, Jason Momoa, revine pe Apple TV+, pentru o miniserie, ”Chief of War”, care a primit comanda de a avea premiera direct pe streaming.

Creat de către Momoa și de Thomas Pa’a Sibbett, cu scenariul, producția executivă semnate de Momoa și tot cu el în rolul principal, serialul de opt episoade surprinde „povestea eroică, fără precedent, a unificării și colonizării insulelor Hawaii din punctul de vedere al unui localnic”.

„Chief of War” anunță o premieră în cariera lui Momoa - acesta semnează un scenariu de televiziune. El și cu Sibbett vor semna producția executivă alături de Francis Lawrence, Peter Chernin, Jenno Topping, Erik Holmberg și de producătorul Doug Jung.

Momoa a încheiat filmările la cel de-al treilea sezon din „See” în noiembrie, deși Apple încă nu a anunțat data premierei. De asemenea, actorul urmează să apară din nou pe mariIe ecrane în „Slumberland” al lui Francis Lawrence, iar filmul DC „Aquaman - The Lost Kingdom” urmează în 2023, alături de un rol negativ în „Fast & Furious 10”.

Cea mai recentă apariție pe marile ecrane a lui Jason Momoa a fost în filmul „Dune”.

Citit 1078 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Aprilie 2022 02:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.