Pepe și iubita lui, părinţi de băieţel

Pepe și iubita lui, părinţi de băieţel
Cântăreţul va fi tată pentru a treia oară
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Agitaţie mare în showbizul românesc! Pepe și iubita lui, Yasmine Ody, radiază de fericire în această perioadă, cei doi urmând să devină părinți. Prezentatorul emisiunii de televiziune "Te cunosc de undeva" va deveni tată pentru a treia oară. În urmă cu câteva luni, cei doi au primit vestea că vor avea un copil, iar între timp au aflat sexul bebeluşului şi sunt gata să facă pregătirile de botez. Nu însă şi pe cele de nuntă...

Pepe și frumoasa lui iubită, Yasmine Ody, trăiesc o intensă poveste de dragoste, însă nimeni nu se aștepta ca lucrurile să decurgă atât de rapid în viața lor. Cei doi se gândesc deja la botezul micuţului lor, cu toate că Yasmine urmează să nască abia peste câteva luni. Şi, dacă planurile de botez au început, cele de nuntă... nici nu există, cel puţin momentan. Se pare că artistul nu se mai grăbeşte să ajungă în faţa ofiţerului de stare civilă.

Primele declarații ale lui Pepe

Extrem de emoționat, cântărețul a ținut să le invite pe scenă pe fetele lui, în fața tuturor celor prezenți la eveniment, iar ulterior le-a spus tuturor fanilor bucuria imensă pe care o poartă în suflet. Pepe a declarat că urmează să devină tată de băiat și e foarte fericit, însă a ținut totul secret până acum, deşi familia lui a știut încă de la început că va mai avea un copil. "Vreau să vă mărturisesc un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să-l împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (...) Voi fi tătic și voi avea un băiețel", a spus Pepe, în timpul unui concert.

Yasmine, cu ochii în lacrimi

Yasmine Ody a privit întregul moment şi a început să lăcrimeze, evident de fericire, atunci când cântărețul le-a dat vestea cea mare tuturor. Tânăra și Pepe au o relație de circa un an și sunt foarte fericiți împreună. Cei doi și-au asumat povestea de dragoste încă de la început, iar aceasta a fost primită cu brațele deschise în familia lui Pepe, Yasmine fiind îndrăgită foarte mult și de fiicele cântărețului cu Raluca Pascu, fosta lui soție.

Citit 1034 ori Ultima modificare Duminică, 01 Mai 2022 00:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.