Ben Affleck şi Matt Damon vor face din nou echipă

Ben Affleck şi Matt Damon vor face din nou echipă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ben Affleck şi Matt Damon vor fi din nou colegi pe platourile de filmare, pentru un film biografic despre Nike şi încercarea firmei de a semna un contract cu legenda baschetului Michael Jordan, la mijlocul anilor '80.

Potrivit informaţiilor publicaţiei The Hollywood Reporter, Matt Damon îl va interpreta pe Sonny Vaccaro, directorul de marketing sportiv de la Nike, care l-a curtat pe Michael Jordan pentru a încheia un parteneriat istoric. Ben Affleck va fi Phil Knight, miliardarul şi cofondatorul Nike.

Filmul nu are încă un titlu, dar este de așteptat să povestească modul în care au apărut de acum celebrii pantofi sport Air Jordan. Este prima dată când Ben Affleck îl îndrumă pe prietenul său Matt Damon la filmările uneia dintre creaţiile sale.

Ben Affleck şi Matt Damon au lucrat adesea împreună, de-a lungul a 25 de ani. Colaborarea lor notabilă este scenariul filmului "Good Will Hunting", care le-a adus Oscarul pentru cel mai bun scenariu original, în 1998. Cei doi actori au mai jucat în "The Last Duel" de Ridley Scott, în 2021. Ei au colaborat pentru mai mult de zece lungmetraje, ca producători şi scenarişti, şi au jucat împreună în filme ca "Dogma" şi "Silent Bob Strike Back", scrie news.ro.

Citit 922 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Aprilie 2022 22:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.