Peste 150 de pisici vor putea fi admirate la Salonul Felin Internaţional Bucureşti

Peste 150 de pisici vor putea fi admirate la Salonul Felin Internaţional Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Peste 150 de pisici din toate colţurile lumii vor putea fi admirate la SofistiCAT - Salonul Felin Internaţional Bucureşti, care va avea loc în zilele de 7 şi 8 mai, la Mega Mall Bucureşti, nivelul 1, intrarea principală. Această primă ediţie de după pandemie aduce un element de noutate în ceea ce priveşte locul de desfăşurare - pentru prima dată şi pentru a fi cât mai aproape de public, SofistiCAT va fi găzduit de unul dintre cele mai mari centre comerciale ale Capitalei.

Deschis în ambele zile, între orele 10.00-20.00, SofistiCAT are ca principal punct de atracţie competiţia „Best in show”, în care cele mai frumoase pisici se vor întrece pentru un loc pe podium. Un prestigios juriu internaţional va evalua superbele exemplare de pisici din rasele Abisiniană, Albastru de Rusia, Bengaleză, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura şi pisica de casă.

Salonul Felin Internaţional Bucureşti este cel mai important eveniment de specialitate din sud-estul Europei şi unul dintre cele mai populare evenimente din România, fiind mult aşteptat atât de adulţi, dar mai ales de copii.

Citit 1138 ori Ultima modificare Marți, 13 Decembrie 2022 00:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.