Pe ce nu ar da banii niciodată Lora

Pe ce nu ar da banii niciodată Lora
De la cântăreață la femeie de afaceri
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Lora are o situație financiară foarte bună, iar acest lucru deja nu mai este un secret. Cu toate acestea, nu aruncă cu banii în stânga și în dreapta și a făcut declarații exclusive despre gestionarea finanțelor, la Antena Stars. Iată ce spune cântăreața despre importanța banilor și despre cheltuieli.

Lora se bucură de un succes răsunător atât în muzică, cât și în viața privată. De ceva timp, Lora nu mai este doar o cunoscută artistă de la noi din țară, ci și o femeie de afaceri. Chiar ea a recunoscut că lucrează la un nou proiect.

Pe ce nu ar da banii niciodată Lora

Lora a petrecut așa cum se cuvine de 1 Mai. A participat la o petrecere exclusivistă care a avut loc într-un club de fițe, foarte cunoscut. Și dacă tot a venit vorba despre lux și opulență, Lora a povestit pe ce nu ar da banii niciodată. Bineînțeles, Lora a povestit că nu ar da niciodată banii pe iubire. Pe lângă faptul că iubirea este neprețuită pentru celebra cântăreață, sunt și alte lucruri pentru care preferă să nu scoată prea mult din buzunar. Așadar, în exclusivitate la Antena Stars, Lora a mărturisit că nu ar cheltui sume prea mari pe genți, pantofi sau alte articole vestimentare și accesorii care aparțin brand-urilor extrem de cunoscute și foarte scumpe.

Lora, de la cântăreață la femeie de afaceri

Pe de altă parte, Lora a declarat că nu este o persoană zgârcită, ci are alte principii asupra vieții și asupra cheltuielilor. Ei bine, se pare că blondina cheltuie banii cu cap, chiar dacă nu face economii!

Mai mult decât atât, Lora ”a dat lovitura” recent. Și-a deschis propriul brand de produse cosmetice și produse de îngrijire, care deja sunt adorate de o mulțime de doamne și domnișoare de la noi din țară. ”Cine dă bani pe iubire?! Încearcă cineva? Eu n-aș da niciodată bani pe asta. N-aș da bani pe chestii care, nu știu, haine scumpe, genți... Nu că n-aș da niciodată, dar deocamdată nu aș vrea să investesc în chestii care-s doar de nume și atât. Pentru că eu construiesc un brand al meu și atunci știu ce înseamnă fiecare ban. Am altă percepție asupra finanțelor. Nu sunt zgârcită, dar pot părea așa, pentru că sunt cumpătată”, a povestit Lora.

Citit 1291 ori Ultima modificare Duminică, 08 Mai 2022 00:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.