Gălățeanul Florin Ristei și-a deschis un restaurant

Gălățeanul Florin Ristei și-a deschis un restaurant
Artistul a intrat în afaceri
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, Florin Ristei a vorbit deschis despre viața lui din afara scenei. Printre altele, cântărețul a spus că și-a deschis un restaurant în pandemie, iar de când s-au ridicat restricțiile, afacerea merge foarte bine.

Florin Ristei este unul dintre cei mai apreciați cântăreți români în momentul de faţă. A devenit cunoscut după ce a câștigat "X Factor" și a avut sute de concerte în toată țara. Ei bine, în timp ce alți artiști au trecut prin momente dificile în pandemie, juratul a investit într-o afacere de zile mari. Florin Ristei a spus că și-a deschis un restaurant, situat chiar la ultimul etaj al magazinului "București". Îndrăgitul artist a spus că și-a deschis restaurantul alături de doi prieteni. Situat la ultimul etaj al magazinului, restaurantul are o vedere excepțională.

Deși proiectul era în desfășurare de ceva timp, a fost deschis în martie 2021. Au urmat destul de multe schimbări, însă totul a prins contur. Totodată, de când s-au ridicat restricțiile, afacerea merge ca pe roate.

"Sunt acționar la un restaurant. Am a treia parte. E mișto! Am doi prieteni care mi-au propus să facem asta. Nu se cântă acolo. Localul este la ultimul etaj al magazinului <<București>>, chiar la bulevard. Se văd Casa Poporului, Intercontinentalul. L-am deschis fix în pandemie, în martie 2021. Noi ne apucasem de el înainte de pandemie și ne-a prins cu el terminat. Am zis măcar un pic… dacă nu se permitea și noaptea. Am încercat să facem lumea să înțeleagă că acolo se și mănâncă. La început am făcut o poveste, un concept… n-a mers, evident. <<Cartofi prăjiți aveți? Aaa, bine! Plec!>>.

Am încercat ceva mai sofisticat, altfel. Nu a mers o perioadă, am schimbat și am ajuns la un numitor comun cu mâncarea și oamenii. De când s-a dat drumul după pandemie… este măcel! Am decis acum că la ora 3.00 să plece toată lumea. Se aprinde lumina, se oprește muzica. Poți să mai stai să îți termini băutura, cu muzica mai încet. Să stai după ultimul bețiv până la 6 dimineața... să tragă de o apă! Mie mi-a plăcut că în pandemie se opreau la ora 2.00 evenimentele. Eu cred că de la 22.00 la 3.00 este de ajuns", a povestit Florin Ristei.

Citit 14159 ori Ultima modificare Duminică, 15 Mai 2022 02:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.