Theo Rose, într-o nouă relație după despărțire

Theo Rose, într-o nouă relație după despărțire
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Theo Rose și Alex Leonte și-au spus adio! Îndrăgita artistă a fost surprinsă în brațele altui bărbat, iar controversele nu au întârziat să apară. Iată ce au declarat cei doi despre recenta despărțire.

Artista se află în centrul atenţiei, după ce a fost fotografiată în timp ce se săruta cu actorul Anghel Damian, mai ales pentru că nu anunţase despărţirea de Alex Leonte. Publicaţiile online au explodat cu imagini cu Theo Rose și un alt bărbat din lumea teatrului.

Secretul despărțirii a ieșit în cele din urmă la suprafață! De ce secret? Pentru că îndrăgita cântăreață a postat pe rețelele sociale mai multe InstaStory-uri în care explică faptul că ea și fostul său iubit, Alex Leonte, au hotărât de mai mult timp și de comun acord să-și spună adio. Aceasta a explicat că doar prietenii apropiați știau prin ce trece și că voia să facă public acest eveniment atunci când se simțea pregătită. Totodată, a spus că fostul său iubit știa de noua relație.

"Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că erau știute de mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați. Dar noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț la un moment dat că s-a întâmplat. Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă, pentru că am zis că o să vorbim deschis", a declarat Theo Rose, pe InstaStory.

Nepotul lui Nea Mărin, primele declaraţii

După ce cântăreaţa a mărturisit că era despărţită de Alex Leonte în momentul în care a început o nouă poveste de dragoste, nepotul lui Nea Mărin a vorbit şi el despre acest subiect. La fel ca Theo Rose, tânărul a confirmat faptul că nu a fost vorba de nicio infidelitate.

"Doresc însă să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba de nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut. În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu îmi doresc să îmi expun viața personală în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru. Mulțumesc!", a transmis Alex Leonte, pe reţelele de socializare.

Anghel Damian, noul iubit

Anghel Damian, regizor al serialului "Clanul", cel în care va apărea și Theo Rose, a reușit să-i fure acesteia inima. Cei doi au fost surprinși în ipostaze intime, după o petrecere la care au participat împreună, pupându-se cu patos, în mijlocul străzii. "Sărutul a fost surprins la primele ore ale dimineții de vineri, 29 iulie, de ziua lui Marius Tucă", relatează Cancan. Anghel Damian este fostul iubit al Liei Bugnar, actriță cu care s-a cuplat tot pe platourile de filmare și care era mai mare decât el cu 22 de ani. Această relație s-a răcit, iar artistul a găsit compasiune și iubire în brațele frumoasei Theo Rose.

Citit 1624 ori Ultima modificare Duminică, 07 August 2022 11:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.