„Joker 2” va avea un buget generos

„Joker 2” va avea un buget generos
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Dacă i-am întreba pe fani care ar fi așteptările lor pentru un sequel la ”Joker” (2019), majoritatea nu ar vorbi despre un musical. Totuși, totul indică faptul că filmul ar fi putea aparține acestui gen, notează Cinemagia.

După ce ”Batgirl” a fost anulat, Warner Bros. Discovery și DC se află într-o perioadă de reconstrucție și speră să poată crea un „plan de zece ani” similar cu cel al studiourilor Marvel, scrie movieweb.com.

Totuși, un film ”Joker: Folie à deux” încă este în cărți. Variety anunță mai multe lucruri legate de sequel, programat acum pentru 2024, inclusiv costul de 150 de milioane de dolari numai pentru producție. Cifra este uriașă față de ”Joker” din 2019, care a costat studiourile 55 de milioane de dolari numai producția, atingând cifra uimitoare de un miliard de dolari la box-office și câștigând două Oscaruri.

Atât Joaquin Phoenix, cât și regizorul Todd Phillips vor primi fiecare câte 20 de milioane de dolari pentru contribuția la film, iar Lady Gaga va primi zece milioane de dolari. În plus, noul sequel va conține secvențe muzicale complicate, reiterând afirmațiile anterioare legate de film, mai scrie movieweb.com.

Citit 993 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 August 2022 01:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.