Anamaria Prodan a primit un inel cu diamante de la noul iubit

Anamaria Prodan a primit un inel cu diamante de la noul iubit
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Bijuteria, asemănătoare cu un inel, ar putea anunța logodna


Anamaria Prodan așteaptă momentul în care va deveni o femeie liberă. Impresara s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf după 15 ani de căsnicie. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate anul trecut, iar vedeta așteaptă cu nerăbdare pronunțarea divorțului. În timp ce Reghe și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, Anamaria Prodan a dezvăluit că și-a găsit fericirea în brațele unui medic arab. De ziua ei de nume, vedeta a primit un inel cu diamante de la iubitul ei.

Vedeta este activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. În urmă cu puțin timp, fosta prezentatoare TV a postat o imagine cu un inel cu diamante, pus pe inelarul mâinii stângi. Bijuteria este asemănătoare cu un inel care ar putea anunța logodna cu medicul arab. Impresara așteaptă cu nerăbdare ca divorțul de Reghecampf să fie pronunțat. Vedeta a declarat în nenumărate rânduri că nu vrea să mai aibă de-a face cu tatăl copilului ei. Cei doi s-au despărțit la scurt timp ce și-au reînnoit jurămintele.

Anamaria Prodan a primit un inel cu diamante chiar de ziua ei

Cu ocazia zilei de Sf. Maria, Anamaria a primit cadou un inel cu diamante. Vedeta a împărtășit cu fanii săi din mediul online cadoul prețios pe care l-a primit. Surprinzător este faptul că vedeta și-a pus inelul pe degetul inelar de la mâna stângă, ceea ce poate însemna că impresara s-a logodit cu medicul arab. Cu toate acestea, Anamaria a preferat să nu ofere detalii despre inelul primit, ba chiar a subliniat faptul că își dorește să devină o femeie liberă cât mai repede.

”Eu și Reghecampf nu mai existăm (ca și cuplu, n. red.) de foarte multă vreme. Nu ne interesează absolut nimic de la el. Dar absolut nimic. Dacă vrea să-și ajute copilul, ok. Dacă nu, la fel! Deschide singur procese! Jalnic. Nu ne interesează. Sper că a înțeles toată lumea. Nu vrem să ni se mai asocieze numele cu al lui. Îi mulțumim pentru ce a fost frumos, dar atât”, a spus Anamaria Prodan, pentru FANATIK.

Anamaria Prodan, alături de un bărbat misterios

Aflată în proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, impresara s-a afișat în brațele unui medic arab. Vedeta a declarat în nenumărate rânduri că nu va dezvălui identitatea noului ei iubit, dar în ultima perioadă a postat multe imagini în care apare alături de un bărbat. Ibrahim Ashary este un medic arab, specializat pe chirurgie plastică și considerat unul dintre cei mai buni medici în domeniu. De asemenea, bărbatul are o avere considerabilă. În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan declara că viitorul bărbat care va fi alături de ea trebuie să aibă o situație materială și profesională de invidiat. ”Dumnezeu să ne ajute să avem lângă noi un bărbat care să aibă grijă de noi, de copiii mei, care să ne respecte, care să ne facă mândri de numele pe care îl purtăm”, declara vedeta pentru sursa citată.

Citit 1819 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 August 2022 01:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.