John Travolta, omagiu adus Oliviei Newton-John

John Travolta, omagiu adus Oliviei Newton-John
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

John Travolta a postat pe social media un omagiu adresat Oliviei Newton-John, partenera sa de filmare din Grease, care a murit luni, 8 august, la 73 de ani. „Draga Olivia, ne-ai făcut tuturor viața mult mai bună”, scria Travolta într-o postare. „Efectul tău a fost incredibil. Te iubesc. Ne vom vedea în viitor, la capătul drumului, și vom fi din nou împreună. Al tău din clipa în care te-am văzut și pentru totdeauna! Al tău Danny, al tău John!”...

Travolta și Newton-John au jucat rolurile principale din ”Grease”, oferind două dintre cele mai celebre roluri dintr-un musical, ca Danny Zuko și Sandy Olsson. Musicalul din 1978, în regia lui Randal Kleiser, a devenit un fenomen global cu 366 milioane de dolari încasări la box-office. Single-ul ”Hopelessly Devoted to You”, în regia lui Newton-John, a fost nominalizat la Oscarul pentru cea mai bună melodie originală. Coloana sonoră a filmului a fost al doilea cel mai bine cotat album al anului 1978 din Statele Unite, fiind pe locul doi numai după ”Saturday Night Fever” al lui Travolta.

Urmând premierei lui ”Grease”, Travolta și Newton-John au rămas prieteni tot restul vieții. Cei doi se întâlneau adesea pentru a sărbători colaborarea lor din cadrul filmului. La cea de-a 40-a aniversare a premierei lui Grease, în 2018, cei doi au reconstituit celebrele scene de dans pe covorul roșu, potrivit cinemagia.ro.

Citit 1355 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 August 2022 01:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.