Andreea Antonescu, pentru a doua oară mamă de fetiță

Andreea Antonescu, pentru a doua oară mamă de fetiță
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

„Anul acesta a fost pentru mine unul plin de proiecte. Nici nu știu când a trecut, cert este că, acum, spre final, am ales să mă liniștesc puțin, pentru că aștept o altă minune să se întâmple în viața mea. Trec pentru a doua oară printr-o perioadă minunată a vieții mele, așa că încerc să trăiesc intens fiecare clipă”, a mărturisit într-o postare pe pagina sa de Facebook gălățeanca Andreea Antonescu. Artista urmează să devină mamă pentru a doua oară și le-a oferit fanilor și admiratorilor imagini spectaculoase realizate în cadrul unui shooting alături de partenerul ei, jurnalistul ProSport Victor Vrînceanu.

Sienna, fetița pe care Andreea o are deja din căsătoria cu Traian Spak, va avea o surioară, după cum a dezvăluit tot într-o postare pe Facebook: „După cum bine știți, îmi place să împărtășesc cu voi cele mai importante vești din viața mea. Eu și Victor Vrînceanu suntem fericiți, emoționați și mândri totodată să vă transmitem că urmează să fim părinții unei minunății de fetiță! Te așteptăm cu nerăbdare, iubita noastră!”

Citit 4162 ori Ultima modificare Vineri, 18 Noiembrie 2022 14:09

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

 • postat de florin
  Joi, 17 Noiembrie 2022 08:45
  86.124.203.***
  Presa din Romania face vedeta pe oricine plateste!Probabil individa are nevoie de publicitate !Trebuie sa prinda vreun contract de la vreo primarie la vreun concert in aer liber!Benzile ei nu au mai fost auzite de mult!Trebuie platita pentru vreun play-back de Pucheanu probabil!!!!
  2
  12
  Raportează
 • postat de GOGU FIROSCOSUL
  Miercuri, 16 Noiembrie 2022 20:26
  5.13.166.***
  FELICITARI parintilor,dar cine-i fericita domnita?
  5
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.