Unde ne distrăm în week-end

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Se mai termină o săptămână… Astăzi este vineri, deci începe distracţia.

Clubul Divino a pregătit pentru doritorii de distracţie o seară cu muzică veche. Ciprian Albu va avea grijă de la pupitrul de DJ ca toată muzica din această seară să fie din anii \'80-\'90. Petrecerea, intitulată sugestiv  „Back in Time” va începe de la ora 23,00, iar intrarea va fi gratuită pentru toată lumea.

Petrecerea din Divino va continua şi sâmbătă seară, când Partidul Kiss FM va poposi la noi în oraş. Dan Finţescu şi DJ OliX vor încinge atmosfera. La petrecerea care va debuta la ora 23,00. La intrare, băieţii vor plăti 20 de lei, iar fetele 10 lei.

School Party

Aţi început şcoala? Deja aţi uitat cum este în vacanţă? Scena Cafe vă sare în ajutor. A pregătit o mega petrecere tematică: „School Party”. DJ Mario va avea grijă, începând cu ora 22,30, ca toată lumea să se distreze şi să uite cum e la şcoală. Fetele vor avea intrarea gratuită, iar băieţii vor plăti 20 de lei.

Pentru distracţia de săptămâna viitoare trebuie să vă pregătiţi temeinic. Scena Cafe vă aşteaptă la o petrecere mexicană. OLE!

Şi la New York…

Şi Clubul New York, din Ţiglina 1, organizează petreceri pentru cei care au început şcoala. Petrecerea ţine două zile, astăzi şi sâmbătă. După ce se termină cu distracţia din acest weekend, nu trebuie să disperaţi. Urmează un altul, iar la New York petrecerile şcolarilor vor continua.

Artă contemporană

Sâmbătă, de la ora 18,00 - La Casa (în spatele fostului Tribunal de pe Basarabiei) va avea loc o expoziţie de grup, cu lucrări de artă contemporană.

Ana Lesko, la Brăila

Fanii Anei Lesko pot trage o fugă în oraşul vecin pentru că artista va susţine, sâmbătă seară, un concert în complexul Winmarkt. Înainte de concertul îndrăgitei artiste, DJ Pascal va încălzi atmosfera.

Citit 1105 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.