Cărți erotice pentru a reaprinde flacăra pasiunii

Cărți erotice pentru a reaprinde flacăra pasiunii
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Viața intimă poate avea fluctuații de-a lungul timpului, ceea ce este firesc, mai ales dacă ești într-o relație stabilă pe termen lung. Factori precum stresul de la serviciu, grijile pentru creșterea copiilor și multe alte aspecte ale vieții de zi cu zi pot micșora libidoul, mai ales în cazul femeilor. Însă, cum sexul este o parte sănătoasă a vieții de adult, nu trebuie neglijat. Actul sexual nu doar că ajută la consolidarea relației de cuplu, dar are și efecte benefice la nivel fizic și psihic: îmbunătățește sănătatea inimii și sistemul imunitar, scade tensiunea arterială și ajută la combaterea anxietății și a depresiei, scrie clickpentrufemei.ro.

Pe lângă afrodiziacele naturale, cum ar fi stridiile, căpșunile sau ciocolata, se pare că și cărțile erotice pot fi de folos în retrezirea dorinței sexuale. Literatura erotică este un gen creat special pentru a stârni gânduri sexuale și dorințe erotice, deci este aproape imposibil să citești așa ceva și să nu simți nimic! Dacă te gândești să încerci acest gen literar pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală, nu strică să ții cont de câteva recomandări.

Află ce îți place

Nu ai de unde să știi ce anume te excită dacă nu faci un test, nu-i așa? Poți să cauți fie pe internet, fie într-o librărie mai mare diverse cărți erotice și să citești câteva informații de pe copertă. Dacă ești pe internet, poți găsi și recenzii și păreri ale altor cititori, care te vor ajuta să-ți faci o idee mai clară dacă vrei să încerci o carte sau alta.

Scrie și tu câteva pagini

Chiar dacă nu avem toți ce ne trebuie ca să ajungem scriitori faimoși, acest lucru nu are de ce să te împiedice să scrii tu însăți unele texte, pentru tine. Imaginează-ți diverse scenarii erotice, poate chiar lucruri pe care ți le-ai dori în intimitate, dar nu le-ai încercat, și trece-le pe hârtie sau într-un fișier din calculator. Dacă ești mulțumită de ele, ce-ar fi să i le arăți și partenerului și să încercați împreună să reproduceți scenele?

Cărțile erotice nu dăunează relațiilor

Unele voci susțin că arta erotică permite persoanei care o utilizează să evadeze pe un tărâm al fanteziei care diferă foarte mult de realitate și că, din acest motiv, nu va mai putea fi mulțumită de partenerul real. Cercetările arată, însă, că acesta este doar un mit. De fapt, lectura unor cărți erotice îți va crește dorința de sex, va crește numărul de raporturi sexuale cu partenerul și vă veți revigora, astfel, viața sexuală.

Ce să citești

Cum spuneam, poți să cauți astfel de cărți ori în librării, ori, dacă ții foarte mult la intimitatea ta și nu dorești să fii văzută cumpărând aceste cărți, comandă-le de pe internet. Poți încerca titluri celebre ale literaturii erotice, cum ar fi „Delta lui Venus‟ de Anaïs Nin, „Emmanuelle‟ de Emmanuelle Arsan, „Strigă-mă pe numele tău‟ de André Aciman, „50 de umbre ale lui Grey‟, de E.L. James sau „Luni de fiere‟ de Pascal Bruckner. 

Sau dă o căutare pe internet după „cărți erotice‟ și citește diverse articole care fac topuri cu cele mai bune astfel de cărți, ori intră direct pe site-urile librăriilor online care vând cărți de diverse genuri și căută direct acolo titluri care te-ar putea interesa.

Citit 666 ori Ultima modificare Joi, 05 Ianuarie 2023 18:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.