Restaurante fast-food gălăţene la prețuri accesibile

Restaurante fast-food gălăţene la prețuri accesibile
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Fast-food este termenul care face referire la mâncarea preparată rapid și servită în restaurante specializate. Cele mai cunoscute lanțuri de restaurante fast-food care există în lume sunt McDonald’s, Burger King și KFC, însă peste tot au apărut numeroase alte astfel de localuri.

În Galați sunt multe restaurante fast-food care oferă mâncare multă cu bani puțini, precum "Friptură la chiflă", "Popasul de la Dunăre" sau "Shaorma Spot". Am studiat meniurile acestora și am observat că toate trei au prețuri pentru orice buzunar.

"Friptură la chiflă", după cum îi spune și numele, este cel mai mic preț al restaurantului la categoria mâncare - 9 lei, bani pentru care primiţi o friptură la chiflă din cotlet de porc la grill. Cel mai mare preț este la meniul dublu ceafă grill, în valoare de 36 de lei.

"Shaorma Spot", unde toată mâncarea se bazează pe tipul de preparat din denumire, are variante de meniu începând de la prețul de 25 de lei - shaorma la lipie medie, cel mai mare cost fiind de 30 de lei - shaorma la farfurie.

"Popasul de la Dunăre" are mai multe feluri de mâncare ce includ fast-food, cum ar fi quesadillas sau nachos, alături de preparatele tradiționale, precum ciorbele. Restaurantul are prețuri care încep de la 17 lei şi ajung până la 115 lei.

 

Citit 1189 ori Ultima modificare Joi, 16 Martie 2023 12:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.