Școala iubitorilor de animale.. „Stop abandon”, cauză la Semimaraton Galați

Școala iubitorilor de animale.. „Stop abandon”, cauză la Semimaraton Galați
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Bun-găsit, dragi iubitori de animale! În ediția de astăzi vă propunem o invitație la implicare în cel mai mare eveniment sportiv și filantropic din județ - Semimaraton Galați, organizat de Fundația Comunitară Galați. Una dintre cauzele competiției care se va desfășura în ziua de 21 mai 2023, începând cu ora 7,00, la Galați, este "Stop Abandon", pentru care militează Asociația "Help Lăbuș".

"Împreună, putem reduce fenomenul de abandon al necuvântătoarelor!", este convingerea Asociației "Help Lăbuș". Obiectivul acestui proiect îl reprezintă sterilizarea unui număr de 100 de câini cu stăpân. Da, cu stăpân, întrucât numeroși proprietari de câini nu își pot steriliza patrupedele în cadrul campaniilor de sterilizare gratuită, aceste campanii, de cele mai multe ori, fiind destinate animalelor fără stăpân. Iar câinii nesterilizați reprezintă principala sursă a abandonului pe străzile orașului.

"Dorim să venim în sprijinul celor care dau o șansă la viață de familie unor câini de rasă sau metiși ai acestora, salvați de pe stradă, după ce au fost abandonați de stăpâni iresponsabili sau care s-au născut pe stradă din împerecherea unui câine de rasă și un câine comunitar, ori care au fost abandonați din diverse motive. Prin sterilizarea a 100 de câini, prevenim apariția a 500-800 de pui/an, care pot ajunge pe străzi sau care pot fi oferiți spre vânzare ca pui de rasă", afirmă reprezentanții "Help Lăbuș".

Dacă vreți să susțineți acest demers, nu vă rămâne decât să vă înscrieți, să alergați și/sau să donați pentru această cauză.

Ținta financiară a acestei cauze este de 16.600 de lei.

Toate informațiile necesare despre eveniment, cauze, înscriere și regulamentul de participare se găsesc pe www.semimaratongalati.ro. Iată și cursele la care vă puteți înscrie și durata acestora: semimaraton - trei ore; cros - 90 de minute; cursa populară - 60 de minute; cursa copiilor - 30 de minute; cursa animalelor de companie - 20 de minute. Startul și sosirea vor fi în fața Parcului "La Elice", de pe bulevardul Marea Unire (Faleza Superioară).

Citit 658 ori Ultima modificare Joi, 12 Octombrie 2023 12:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.