Ce sfaturi i-a dat iubitul Alexiei Eram înainte de aventura „America Express”

Ce sfaturi i-a dat iubitul Alexiei Eram înainte de aventura „America Express”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Alexia Eram și fratele său, Aris, fac echipă în noul sezon de la ”America Express - Drumul Soarelui”. Este pentru prima dată când influencerița va sta atât de mult departe de iubitul său, iar de curând, Mario Fresh a vorbit despre planurile pe care le are cât partenera sa este plecată.

Lui Mario Fresh nu îi este străină experiența de la ”America Express”, căci a participat în cel de-al treilea sezon ”Asia Express”, alături de Alex Velea.   Fiind obișnuit cu provocările din această competiție, artistul spune că i-a dat câteva sfaturi iubitei sale și că are mare încredere în ea.

Mario Fresh și-a încurajat iubita să participe la ”America Express”

Artistul a mărturisit că și-a încurajat iubita să participe la ”America Express”, să își testeze limitele, dar dincolo de acest lucru, să se bucure de experiența inedită.

Mario Fresh spune că este cel mai mare susținător al Alexiei Eram și că este sigur că va face față provocărilor.

„Îți dai seama că, trecând prin experiența asta, am încercat să ajut cât de mult pot. Am încercat să o informez cam care este situația acolo, ce o să o aștepte. Sper să se descurce. Îi țin pumnii. Pot spune că am fost unul dintre principalii oameni care au împins-o să facă treaba asta, pentru că este o experiență unică și de neuitat și am emoții mari pentru ea. Am emoții mari pentru ea, mai mari decât aș avea pentru mine”, a spus Mario Fresh, la Antena Stars.

Ce va face artistul cât iubita sa nu este în România

Întrebat ce planuri are pentru perioada în care Alexia Eram nu va fi în țară, artistul a mărturisit că probabil lunile de vară vor trece repede, chiar dacă iubita sa nu va fi cu el, căci are de onorat mai multe evenimente.

„Probabil vor trece foarte repede pentru mine, pentru că deja am stabilite peste 45 de concerte doar pe trei luni de vară, deci acasă stau maxim două zile pe săptămână, când apuc și eu să fac curățenie, mai șterg și eu praful”, a mai spus artistul, la Antena Stars.

Citit 573 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Mai 2023 10:12

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de nostalgicul….
    Sâmbătă, 27 Mai 2023 12:13
    84.232.141.***
    Niste maimutoi de bani gata, cu priza la asa zisul ,,public,, pentru casuntsigur ca tinerii educati nu se uita la acesti papagali care au ca ,,performanta,, fica unei citioare de promter, sau pritenul ficei cititoare de promter.
    Adevaratii perfofmeri, tineri,castigatori de olimpiade, performeri in
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.