Brad Pitt s-a alăturat grevei de la Hollywood. Protestul actorilor, sprijinit de un star incontestabil

Brad Pitt s-a alăturat grevei de la Hollywood. Protestul actorilor, sprijinit de un star incontestabil
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Brad Pitt, în vârstă de 59 de ani, laureat al premiului Oscar, şi-a întrerupt activitatea la viitorul film al lui Joseph Kosinski bazat pe lumea sporturilor cu motor, în sprijinul grevei actorilor şi scenariştilor de la Hollywood, după cum relatează Sky News, preluată de filmnow.ro.

La începutul lunii iulie, Brad Pitt a fost văzut la Silverstone înainte de Marele Premiu al Marii Britanii, alături de actorul britanic Damson Idris, filmând secvenţe pe pista legendarului circuit britanic, potrivit News.ro. „Filmările sunt acum în impas, deoarece Brad Pitt rămâne ferm alături de colegii săi din sindicatul actorilor”, a anunţat agenţia britanică AP.

Deşi titlul filmului, coprodus de starul de Formula 1 Lewis Hamilton, nu este cunoscut încă, scenariul este structurat astfel: Brad Pitt va interpreta rolul unui pilot aflat la finalul carierei, care trebuie să facă faţă apariţiei unui tânăr pilot promiţător, interpretat de Damson Idris, în echipa sa APXGP, aflată la coada clasamentului.

Potrivit Deadline, filmările ar fi trebuit să continue în weekendul trecut, pe circuitul Spa, cu ocazia Marelui Premiu al Belgiei, însă au fost anulate. Cu toate acestea, se aşteaptă ca producţia să fie reluată la Las Vegas în noiembrie, moment în care echipa de filmare speră că se va ajunge la un acord între sindicate şi platforme.

Din 14 iulie, sindicatul SAG-AFTRA, care reprezintă 160.000 de actori, cascadori, dansatori şi alţi profesionişti de pe micul şi marele ecran, s-a alăturat sindicatului scenariştilor, care era deja în grevă, în urma eşecului negocierilor cu studiourile privind salariile şi garanţiile acestora în faţa inteligenţei artificiale.

Potrivit directivelor Sindicatului actorilor, toţi membrii săi au interdicţie de a filma, dar şi de a-şi promova producţiile, fie personal, fie pe reţelele de socializare, pe durata grevei, ceea ce a dus la o paralizare totală a Hollywood-ului. Cu toate acestea, unele producţii, cum ar fi „Mother Mary”, de David Lowery, „The Rivals of Amziah King” şi „Death of a Unicorne”, au semnat un acord cu sindicatul pentru a continua filmările în timpul grevei, mai scrie filmnow.ro.

Citit 1677 ori Ultima modificare Miercuri, 09 August 2023 06:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.