Distracţie de iarnă în plină toamnă

Distracţie de iarnă în plină toamnă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Unul dintre cele mai frumoase sporturi artistice de iarnă, patinajul, este o pasiune veche de-a gălăţenilor, mari amatori de distracţii în orice sezon al anului.

Patinoarul din Galaţi reprezintă una dintre atracţiile de top. În timpul săptămânii, programele încep după-amiaza, iar sâmbătă şi duminică patinoarul se deschide dimineaţa la ora 9,00, şi se închide după ora 21,00.

Dar, pentru a fi siguri că aveţi acces (programul se mai modifică în funcţie de programul jocurilor de hochei), atunci când vreţi să patinaţi cel mai bine este să faceţi o vizită la Patinoar să vă interesaţi.

Aventuri pe gheaţă

Patinoarul nostru poate reprezenta distracţia ideală pentru oricine, indiferent de vârstă, mai ales că patinajul este un sport pe cât de popular, pe atât de relaxant.

La Patinoarul din Galaţi toată lumea se îngrămădeşte, pentru că afară nu este încă zăpadă, dar poate şi din cauza tarifelor de invidiat, atuuri cu care administraţia acestui loc se poate lăuda.

Aşadar, pentru două ore de patinat pe gheaţă, adulţii trebuie să plătească 7 lei/persoană, în timp ce elevii, studenţii sau copiii doar 4 lei/persoană.

Închirierea patinelor, indiferent de mărimea acestora, costă 8 lei/de adult, iar pentru copii, elevi şi studenţi  sunt gratuite. Garderoba vă mai scoate din buzunar 1,3 lei/persoană. Dacă vor să-şi mai ascută şi patinele, cei interesaţi trebuie să achite o taxă de 7 lei de pereche.

La un calcul sumar, două ore de distracţie costă (fără ascuţit patine) 16,3 lei pentru un adult şi 8,3 lei pentru copii, elevi şi studenţi.

Dacă sunt dotaţi cu patinele proprii, gălăţenii scot cu 7 lei mai puţin din buzunar.

Citit 864 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.