Halloween la CJ

Halloween la CJ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri dimineaţa a fost... noaptea de Halloween la Consiliul Judeţului Galaţi. Căţeluşi, piraţi, zâne, vrăjitoare, piraţi, iepuraşi, fantome, cu toatele de dimensiuni copilăreşti, au făcut neîncăpător sediul Consiliului de pe strada Eroilor.

Copiii, deghizaţi cât mai înspăimântător, au reuşit să fie doar cuceritori, făcând să zâmbească şi pe trecătorii întristaţi. Au venit costumaţi atât de colorat şi cu multă fantezie chiar după şedinţa extraordinară a CJ, iar spectacolul pe care l-au dat în faţa preşedintelui CJ, Eugen Chebac, a fost mult mai relaxant decât tensionata şedinţă.

Colindatul puştilor şi puştoaicelor era menit să anunţe că „Halloween-ul se apropie!”. Să fie vorba despre… vreo şedinţă de Guvern?

Copiii au susţinut vineri dimineaţă un scurt spectacol la CJ, au fost aplaudaţi şi au primit dulciuri. Chiar şi cei mai conservatori n-au ce zice când văd ingenioasele costume: suntem în UE şi distracţia circulă.

De altfel şi preşedintele Chebac a recunoscut că a apreciat talentul şi gingăşia copiilor, chiar dacă sărbătoarea nu este de tradiţie românească.

Copiii s-au despărţit de cei din sediul CJ cu urarea internaţională „Happy Halloween!”

Citit 988 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.