John Oliver, încă trei sezoane la HBO

John Oliver, încă trei sezoane la HBO
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HBO a prelungit cu încă trei sezoane emisiunea "Știrile săptămânii cu John Oliver" ("Last Week Tonight with John Oliver"). Reînnoirea contractului va duce apreciata emisiune săptămânală de noapte până la cel de-al 13-lea sezon în 2026.

"În ultimul deceniu, John și echipa sa excepțională au combinat cercetarea profundă și inteligența cu umorul tăios, pentru a aborda o gamă largă de subiecte, atât discutate pe scară largă, cât și neconvenționale", a declarat Casey Bloys, președinte și CEO al HBO, într-o declarație citată de "The Hollywood Reporter".

"Cu un an electoral important la orizont, așteptăm cu nerăbdare să vedem ce are John rezervat publicului în următorii trei ani", a mai spus acesta.

"Știrile săptămânii cu John Oliver" a câștigat ultimele șapte premii Emmy pentru cel mai bun talk-show de divertisment, precum și șapte distincții consecutive pentru scenariu. Serialul trece într-o altă categorie - cea de reality cu scenariu regizat - pentru cea de-a 75-a ediție a Emmy, unde va concura cu serialul HBO "A Black Lady Sketch Show" și "Saturday Night Live" de la NBC.

Spectacolul a câștigat, de asemenea, o serie de alte trofee, inclusiv șase premii "Writers Guild of America" și două premii "Peabody".

Citit 286 ori Ultima modificare Vineri, 08 Decembrie 2023 22:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.