Dansatorii gălăţeni de la Stance, în competiţie la Sibiu

Dansatorii gălăţeni de la Stance, în competiţie la Sibiu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La sfârşitul acestei săptămâni, talentaţii dansatori din trupa studenţească Stance vor participa la Festivalul Naţional Studenţesc de Dans de la Sibiu, unul dintre concursurile cu renume de acest gen.

Casa de Cultura a Studenţilor Galaţi a fost  invitată să participe şi în acest an la manifestarea de la Sibiu, unde, anul trecut, a făcut furori, câştigând premiul pentru cea mai bună coregrafie.

Festivalul se va desfăşura timp de trei zile, între 11 şi 13 noiembrie. În acest an, vor participa în concurs 18 trupe de dans, din 12 centre universitare.

Galaţiul va fi reprezentat, ca şi anul trecut, de trupa Stance, formată din 13 dansatori. Ei s-au înscris în competiţie cu nu mai puţin de 8 coregrafii, la genurile modern, contemporan, show-revue, dans de caracter şi dans pe tema impusă (în acest an, „tristeţea”).

Coregrafiile poartă semnătura Lorenei Naltabar, a lui George Ivanov, a lui Bogdan Căpătan şi a Cezarinei Crăiţa.

Totodată, în calitate de deţinătoare a trofeului festivalului, câştigat la ediţia precedentă, trupa Stance a fost invitată să prezinte, în închiderea festivalului, spectacolul „Our dream”, cu care a câştigat în 2009 premiul la coregrafie.

Citit 915 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.