Christina Applegate, apariție-surpriză la Emmy

Christina Applegate, apariție-surpriză la Emmy
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Christina Applegate a avut o apariție surprinzătoare la premiile Emmy, la aproape un an de când a pășit ultima oară pe covorul roșu la un eveniment. Actrița de 52 de ani, care a fost diagnosticată în 2021 cu scleroză multiplă, a fost primită cu ovații de colegii ei de breaslă. Toți cei din sală s-au ridicat în picioare atunci când au văzut-o apărând pe scenă, la brațul gazdei serii, Anthony Anderson.

"Vă mulțumesc foarte mult! O, Doamne! Mă faceți de rușine că vă ridicați în picioare. Unii dintre voi mă știți din Familia Bundy. Nu trebuie să aplaudați de fiecare dată când fac ceva", a zis ea, întâmpinată cu o altă rundă de aplauze. "O să plâng mai mult acum decât am făcut-o deja".

Îmbrăcată într-o ținută vișinie din catifea, actrița cunoscută mai ales din "Familia Bundy" s-a ajutat de un baston pentru a se deplasa. Puțini se așteptau să o mai vadă pe Christina la o gală de asemenea amploare, după ce anul trecut, în februarie, la SAG Awards spunea că este ultimul ei eveniment.

Applegate a prezentat premiul pentru cea mai bună actriță de comedie în rol secundar, care i-a revenit lui Ayo Edebiri, din "The Bear".

Citit 1468 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Ianuarie 2024 14:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.