Al și Marcy din „Familia Bundy”, certați și în viața reală

Al și Marcy din „Familia Bundy”, certați și în viața reală
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

"Married With Children", serialul cunoscut la noi drept "Familia Bundy", s-a fimat între 1987 și 1997 și urmărea familia unui vânzător de pantofi pe nume Al Bundy (Ed O'Neil), a soției sale, Peggy (Katey Sagal), și a celor doi copii ai lor, Kelly (Christina Applegate) și Bud (David Faustino). Amanda Bearse a jucat rolul vecinei Marcy Rhodes D'Arcy, cu care Al avea deseori conflicte. Și în viața reală, Amanda și Ed au avut o ceartă serioasă care i-a și îndepărtat, scrie filmnow.ro.

În timpul unei apariții în podcastul colegului său din "Modern Family", Jesse Tyler Ferguson, Ed O'Neill a spus că ruptura în relația de prietenie și colegialitate cu Amanda Bearse a fost cauzată de faptul că el nu a susținut-o când a fost exclusă din poza de copertă făcută de actorii din "Familia Bundy" pentru un ghid tv de la sfârșitul anilor '80.

"Am făcut un lucru în show, care a implicat-o pe Amanda Bearse, pe care-l regret. Nu ne-am înțeles, deși o făcusem pentru mult timp. Eram prieteni buni. Și cred că a început, n-aș putea vorbi în numele ei, dar a început când am primit coperta Tv Guide", a explicat O'Neill. Acesta a spus că Amanda și David Garrison, care l-a portretizat pe Steve, soțul ei, au fost omiși din revistă pentru că erau "vecinii" din show. "Aveau o regulă. Doar un număr de oameni puteau fi pe copertă", a adăugat actorul.

Ed O'Neill spune că revista a făcut excepții pentru "MASH" și "Dallas", dar nu și pentru "Familia Bundy". În vara lui 1989, pe coperta TV Guide au apărut Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate și David Faustino.

Acum, O'Neill (77 de ani) spune că Amanda și-ar fi dorit ca el să ia atitudine și să ceară ca ea și alții care nu au fost invitați să pozeze pe copertă să fie luați în seamă, dar a deranjat-o că a tăcut. Lui i-a fost teamă să nu piardă oportunitatea cu totul. Însă apoi a regretat că nu a luat atitudine și spune că, dacă s-ar putea întoarce în timp, ar proceda diferit.

Citit 755 ori Ultima modificare Vineri, 26 Ianuarie 2024 22:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.