Aaron Taylor-Johnson, favorit pentru noul James Bond

Aaron Taylor-Johnson, favorit pentru noul James Bond
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson (33 de ani), cunoscut pentru rolurile din filme precum "Kick-Ass", "Bullet Train" sau seria "Avengers", este considerat marele favorit pentru a prelua rolul agentului 007 James Bond de la Daniel Craig, anunță cotidianul britanic The Sun. Daniel Craig (56 de ani), care a interpretat rolul emblematicului spion timp de 15 ani, în cinci filme, a renunţat la acest rol după filmul "No Time To Die" (2021).

Compania Eon Productions, care produce filmele seriei James Bond, a anunţat că va începe filmările la o nouă producţie în cursul acestui an, film întârziat de seria de greve care au afectat anul trecut Hollywoodul. Conform sursei citate, în prezent se lucrează la definitivarea scenariului, iar filmările vor începe la Pinewood Studios din Buckinghamshire.

Printre numele vehiculate că ar putea prelua rolul agentului 007 se mai numără Cillian Murphy, Idris Elba, Henry Cavill şi James Norton.

Întrebat săptămâna trecută dacă ar accepta rolul lui Bond, Aaron Taylor-Johnson a dat un răspuns evaziv: "Mi se pare încântător şi minunat că oamenii mă văd în acest rol. O iau ca pe un mare compliment".

Citit 512 ori Ultima modificare Duminică, 24 Martie 2024 10:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.